După ce a plecat de la conducerea companiei CB Richard Elis de la începutul lunii aprilie a acestui an, Radu Lucianu se lansează într-un nou proiect. Noua firmă se numeşte Capital Property Advisors.

20026-radu_lucianu_27499300.jpgAcţionarii firmei numără patru nume grele de la Capital Partners, companie de consultanţă financiară: Doru Lionăchescu, unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri de investiţii din piaţă, Andrei Diaconescu, Victor Căpitanu şi Vlad Buşilă.

Radu Lucianu a fost numit administrator unic al societăţii, cu o durată a mandatului nelimitată, având puteri depline începând cu data de 22 iunie, dată de la care şi firma reintră în activitate, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial. Contactaţi de MONEY.ro, Radu Lucianu şi Andrei Diaconescu nu au dorit să ofere pentru moment mai multe detalii despre noua companie, dar au confirmat primirea lui Lucianu în echipă.

Radu Lucianu a fost managing director al CB Richard Ellis România şi a fost unul dintre acţionarii companiei Eurisko Consulting, înfiinţată în 1997 şi preluată de CBRE la începutul lui 2008.

La plecarea din cadrul CBRE, Lucianu a declarat că este un moment oportun pentru o astfel de mişcare, că piaţa imobiliară îşi revine şi că va rămâne în domeniu, fie într-un parteneriat cu o echipa deja formată, fie pe cont propriu.


Sursa

27 July 2011