A doua ediţie a târgului imobiliar Project Expo începe vineri. Pentru prima oară în cadrul unui târg imobiliar, vizitatorii au ocazia să facă gratuit o analiză financiară prin care să afle dacă se pot califica pentru obţinerea unui credit ipotecar. Şi nu vorbim despre o bancă anume, ci de teste de eligibilitate care acoperă toată oferta financiară din piaţă.

Project ExpoTârgul Imobiliar Project Expo se va desfăşura în perioada 20-22 mai la Palatul Copiilor. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate şi oferte speciale cu discounturi care ajung până la 40%. Expozanţii vor prezenta de asemenea şi locuinţe ecologice în clădiri noi sau apartamente ce pot fi recompartimentate în funcţie de preferinţele cumpărătorului. Nu în ultimul rând, vizitatorii au posibilitatea de a achiziţiona locuinţe în rate la dezvoltator sau să încheie contracte de vânzare - cumpărare fără niciun comision.

„Aşa cum sunteţi deja obişnuiţi, Târgul imobiliar Project Expo vine cu o serie de noutăţi, ceea ce înseamnă atât proiecte imobiliare proaspăt lansate, cât şi modalităţi de finanţare inedite şi chiar concepte noi" se arată într-un comunicat transmis de organizatorii târgului imobiliar.

La Project Expo şi-au anunţat prezenţa 35 de expozanţi din Bucureşti, Ilfov, Braşov şi Sinaia.

Cea mai ieftină locuinţă prezentată la târg este o garsonieră de 23.400 euro, cu TVA inclus, din sudul Capitalei. Cel mai ieftin apartament cu două camere se află tot în partea de sud a Bucureştiului, în zona Berceni - Apărătorii Patriei şi costă 40.000 euro.

„Toate proprietăţile din sudul Capitalei vor fi reprezentate în cadrul târgului prin cele doua mari agenţii care reprezintă această zonă şi care promit un adevărat război al ofertelor speciale" se mai arată în comunicat.

Cel mai mic preţ pe segmentul de vile îl are o proprietate din Jilava, 46.000 euro. Vila are o suprafaţă construită de 130 mp, cu un teren de 310 mp şi se află în cadrul unui ansamblu rezidenţial.

Cei interesaţi de un apartament de vacanţă vor găsi oferte în Sinaia, la preţuri ce variază între 50.000 - 120.000 euro, în funcţie de suprafaţă.

Vizitatorii vor avea şansa să câştige şi o serie de premii: o excursie la Londra, două excursii la Voroneţ, invitaţii la diferite concerte sau două sisteme de alarmă pentru locuinţă.

 

18 May 2011