Târgul Naţional Imobiliar îşi deschide astăzi porţile. Evenimentul e pentru toată lumea, de la companii din domeniul imobiliar, construcţii şi financiar-bancar până la  publicul interesat de consultanţă, achiziţii de apartamente, case, terenuri sau spaţii de birouri.

18520-tni-tm-logo.jpg„La opt ani de la organizarea primului eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC are plăcerea de a vă invita la cea de-a XIII-a ediţie a Târgului Naţional Imobiliar (TNI), ocazie cu care se implementează un nou concept de târg: un "show" de mari proporţii intitulat CASA TA si TOTUL pentru EA. Expoziţia TNI reprezintă cel mai aşteptat eveniment al primăverii 2011 prin: ansambluri rezidenţiale în premieră, oportunităţi imobiliare, prezentări ale ultimelor tehnologii in materie de construcţii, cele mai eficiente sisteme de încălzire a locuinţelor" informează un comunicat al organizatorilor.

Noutăţile acestei ediţii constau în lansarea celor mai recente concepte de construcţii în stil ECO, promovarea soluţiilor alternative de energie pentru uz casnic şi a sistemelor de filtrare şi purificare a aerului şi apei din locuinţe.

Printre expozanţi se numără şi agenţia imobiliară Premier care propune vizitatorilor sistemul BUY-BACK.

"Sub deviza Dai apartamentul vechi si iei unul Nou - Nout în aceeaţi zonă grupul Premier oferă posibilitatea celor care deţin imobile în blocuri construite înainte de anii '90, să schimbe acest imobil intr-un interval de maximum şase luni cu unul intr-un ansamblu dezvoltat şi promovat de Premier" se arată într-un comunicat transmis de agenşia imobiliară din sudul Capitalei.

Printre ofertele agenţiei Premier se află garsoniere cu preţuri începand cu 23.000 Euro TVA inclus, apartamente de două camere ce pornesc de la 44.000 Euro TVA inclus şi apartamente de trei camere de la 62.000 Euro TVA inclus. Cea mai ieftină vilă a agenţiei costă 39.000 euro TVA inclus.

Vizitatorii ediţiei TNI Casa ta şi totul pentru ea sunt premiaţi încă de la intrarea în Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicaţii imobiliare gratuite şi înscriere la tombolele organizate în perioada evenimentului. Companiile şi partenerii media au pregătit multe surprize şi premii pentru cei ce le vor vizita standurile în cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoraţiuni şi vouchere.

"La Târgul Naţional Imobiliar (TNI) toţi au de câştigat: atât expozanţii, cât şi vizitatorii. Companiile îşi pun în aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) şi Business-to-Consumer (B2C), având rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiază de ofertele promoţionale valabile în perioada târgului şi de foarte multe surprize, premii şi cadouri", declară Adrian Bercea, director general BDOBC.

Premiul cel mare din cadrul Târgului Naţional Imobiliar este un loc de casă oferit gratuit.

TNI se va desfăşura în perioada 26 - 29 mai la Palatul Parlamentului. Biletul de intrare costă 5 lei.

IMOPEDIA.ro va fi ca de obicei prezentă la acest eveniment imobiliar şi veţi afla tot ceea ce contează.

 

25 May 2011