Banca Romaneasca a lansat un nou produs de creditare ce se adreseaza celor care doresc sa-si renoveze locuintele.

18407-credite.jpgCreditul este disponibil in lei si euro, la o dobanda de ROBOR 3M + 3,2% si respectiv EURIBOR 3M + 5,2%, iar costul aferent evaluarii si asigurarii imobilului este suportat de banca. Suma maxima ce poate fi contractata este de 430.000 de lei, respectiv 100.000 de euro, pentru o perioada de pana la 25 de ani, nefiind nece­sar un aport propriu din partea clientului.

,,Noul produs de creditare cu specificarea exacta a modului in care va fi folosita suma imprumutata reprezinta o modalitate extrem de avantajoasa de a obtine sume importante de bani necesare pentru modernizarea unei case sau a unui apartament. Banca Romaneasca continua astfel sa ofere solutii adaptate de creditare, la costuri competitive", a declarat Lakis Couninis, director executiv Unitate Retail in cadrul Bancii Romanesti.

In plus, Banca Romaneasca a operat cateva modificari de dobanda la creditul ipotecar standard, dar si la cel destinat achizitiei de locuinte situate intr-unul dintre ansamblurile rezi­dentiale finantate de banca.

Ambele produse de creditare sunt oferite acum la costuri mai reduse, dupa ce marja fixa a bancii a fost ajustata in scadere, cu pana la 1%. Astfel, creditul ipotecar stan­dard beneficiaza in prezent de o marja fixa de 5,2%, in scadere de la 6,2%, la care se adauga Euribor 3M. Suma minima ce poate fi imprumutata este de 10.000 de euro, respectiv 35.000 de lei.


Sursa

19 May 2011