Cel mai mare Centru imobiliar si financiar al Zonei de Sud, menit sa imbunatateasca activitatea companiei si sa aduca un pachet de servicii integrate, in sprijinul Clientului, urmeaza sa fie lansat de catre Sudrezidential.ro, principalul promoter imobiliar al zonei de sud a Bucurestiului.

30665-untitled-1.jpgCentrul va reuni numeroase departamente  dar si o divizie financiara creata special pentru relatiile cu bancile creditoare - Sudrezidential Broker. Clientii vor gasi aici persoane specializate pentru a se  ocupa de intermedierea si obtinerea creditelor, pentru clientii ce intentioneaza sa achizitioneze imobile noi si nu numai.

In cadrul acestui departament financiar orice persoana interesata de un credit este consiliat de un specialist in domeniul bancar, fie ca intentioneaza sa achizitioneze un imobil prin Sudrezidential.ro sau nu.

Departamentul se va ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare din cadrul companiei, dar si de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi . Acesta va oferi solutii rapide tuturor celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

In cadrul acestui departament  iti poti testa gratuit eligibilitatea in fata unor banci sau iti poti face un scoring bancar in doar cateva minute. In plus, in doar 24 de ore poti afla care banca accepta cererea ta de creditare dar si cea care iti ofera cele mai bune conditii.

Centrul imobiliar ofera dezvoltatorilor, investitorilor imobiliari dar si clientilor obisnuiti servicii imobiliare si financiare complete cum ar fi: asigurari de locuinte, servicii de evaluare imobiliara, evaluari ale proprietatilor sau ale activelor pentru marile companii care solicita acest lucru, certificate energetice pentru locuinte si cladiri, servicii de proiectare si arhitectura, servicii de design si amenajare interioara, consultanta financiar contabila pentru domeniul imobiliar, consultanta juridica precum si servicii de topometrie-cadastru in regim externalizat.

Astfel, clientii au acum la dispozitie un centru ‘’all in one’’ in care vor gasi raspuns rapid tuturor intrebarilor legate de domeniul imobiliar si nu numai. In final, ne dorim sa oferim clientilor nostrii solutii rapide, sigure si adecvate nevoilor acestora.

Sudrezidential.ro este principalul promoter imobiliar al zonei de sud , avand in patrimoniu un numar impresionant de ansambluri imobiliare si proiecte rezidentiale aflate in derulare , ale caror interese le reprezinta cu succes pe piata imobiliara. Echipa Sudrezidential.ro ofera tot suportul necesar tuturor celor care doresc sa achizitioneze o locuinta noua: informatii corecte si actualizate, asistenta necesara intocmirii dosarului bancar si poate cel mai important serviciu gratuit de vanzari directe ” 0% comision”.

In oricare dintre cele 4 sedii Sudrezidential.ro  deschise in Bucuresti, clientii aflati in cautarea unui imobil nou au la dispozitie un alt serviciu gratuit - turul  complet al tuturor ansamblurilor imobiliare aflate in faza de vanzare, transportul fiind asigurat cu masinile companiei .

SudRezidential.ro este un proiect sustinut si promovat de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari Din Romania  –URBANIS

 

5 June 2013