Miliardarul rus Dimitry Rubolovev, care a intrat recent sub lumina reflectoarelor dupa ce a cumparat cel mai scump penthouse din istoria statului New York, a decis sa-si bata propriul record. Acesta a achizitionat un apartament si mai scump, de 8,35 de milioane de dolari.

22798-s1.jpgScopul apartamentului nu este unul obisnuit. Acesta este chiar sub locuinta fiicei sale, Ekaterina (cea prin care a stabilit recordul precedent) si este destinat echipei de supraveghere a acesteia, relateaza Bornrich.com. Se pare ca daca esti singurul copil al unuia dintre cei mai importanti si mai bogati oameni de pe planeta, astfel de cadouri sunt banale.

Spre deosebire de majoritatea miliardarilor rusi, Rubolovev nu este foarte popular in mass-media, insa cand vine vorba de masuri de securitate, acesta are acelasi sistem de gandire ca si "colegii" sai.

Odata cu achizitionarea acestui apartament, suma total pe care miliardarul a scos-o din buzunar pentru mutarea fiicei sale in SUA se ridica la 96 de milioane de dolari. Doar pentru confortul si placerea acesteia.


Sursa

28 December 2011