Be Igloo, organizatia de vanzari a fondului norvegian de investitii Romania Invest, estimeaza ca va vinde in acest an circa 80 de apartamente, in valoare de peste 6,5 milioane de euro, fata de cele 45 de apartamente vandute in 2009, a declarat Bjorn Hauge, directorul pe Romania al companiei.

sursa:wall-street.roPentru cele 750 de apartamente nevandute, Romania Invest a anuntat recent ca a crescut preturile cu pana la 10%, urmand ca, de la jumatatea lunii aprilie, sa aplice o a doua majorare, de aproximativ 5%.

"De la inceputul acestui an, am vandut zece apartamente, iar pana la sfarsitul anului estimam ca vom vinde aproximativ 80 de apartamente, la un pret usor mai ridicat, de 82.000-83.000 euro", a mentionat Bjorn Hauge (foto), country manager al fondului Romania Invest.

El a adaugat ca fondul de investitii norvegian Romania Invest va aloca in acest an pana la 40 milioane euro pentru achizitia de proprietati rezidentiale in Romania. Din cele 40 de milioane euro, intre 4 si 8 milioane euro vor fi investite in trei proiecte din Bucuresti si Ploiesti.

Directorul Romania Invest a mai spus ca in 2010 au mai fost achizitionate apartamente in proiectele imobiliare Viva din Brasov si Optima, dezvoltat de Adama, in valoare de 5 milioane euro.






Sursa

26 February 2010