7908-apartamente-pipera.pngOdată cea mai scumpă zonă a Bucureştiului, Pipera s-a aliniat trendului general, iar dezvoltatorii au început să lase la preţ, conştienţi că altfel nu au nicio şansă să vândă.

Astfel s-a ajuns în situaţia în care apartamentele rămase pe stoc au fost ieftinite chiar şi cu 40%. Principalul motiv care l-a determinat pe dezvoltator să facă această mişcare a fost programul „Prima casă".

Nu de alta, dar preţurile din Pipera erau prea mari, aşa că apartamentele s-au ieftinit treptat, pentru a se putea încadra în programul iniţiat de guvern.

Eforturile dezvoltatorului care a renunţat la 40% din preţ nu au rămas fără rezultat, căci, o dată cu scăderea preţurilor au început să apară clienţi.

Ceea ce e firesc, dacă ne gândim că în decembrie 2008 un apartament cu suprafaţa de 80 mp, amenajat la cheie cu loc de parcare inclus era 110.000 euro cu TVA inclus, iar acum preţul a ajuns la 64.000 EUR cu TVA 5% inclus. Este vorba despre un proiect format din 2 blocuri, fiecare având câte 16 apartamente.




27 October 2009