Constructia ansamblului rezidential Global City din Pipera, zona de nord a Capitalei, detinut de fondul elen de investitii Global Finance, a fost amanata, avansurile pentru cele 50 de apartamente contractate fiind returnate cumparatorilor, care achitasera inainte 25% din valoarea apartamentelor.

"In cadrul ansamblului Global City Residential au fost semnate 50 de antecontracte. Au fost anulate toate deoarece proiectul a fost suspendat pana in a doua jumatate a anului 2010 cand va fi reluata executia.

Intre timp, se vor face schimbari si la nivel de proiect urmand a se micsora suprafetele apartamentelor si teraselor", a declarat pentru ZF Aurelia Luca, manager comercial al firmei Global Finance Real Estate.

Proiectul urma sa fie realizat in apropierea cladirilor de birouri Global City din Pipera si urma sa cuprinda 381 de locuinte in patru imobile. Termenul initial de finalizare a constructiei era primul trimestru din 2010, iar preturile de vanzare erau de circa 1.500 de euro/metrul patrat.

Sursa

22 October 2009