Turnuri in Vitan
Jurnalul National - 16.11.2006
 

In zona Vitan din Bucuresti se va construi un ansamblu rezidential cu 300 de apartamente, 300 de locuri de parcare, 75 de spatii de depozitare, o farmacie, un minimarket si locuri de joaca pentru copii.

Din ianuarie 2007, in Bucuresti, Grupul Platinum incepe lucrarile la ansamblul rezidential Vitan Pla-tinum Towers, a carei investitie se ridica la 35 de milioane de euro. Grupul are ca actionari persoane juridice americane si israeliene. Ansamblul va cuprinde doua blocuri cu 14 niveluri, unul cu 12 si unul cu 16 etaje.

Blocurile dispun de 30 de modele de apartamente si un model de garsoniera. Apartamentele au doua, trei sau patru camere si terase, care nu sunt deloc de neglijat. Cartierul este situat in apropierea statiei de metrou Mihai Bravu si se adreseaza clasei de mijloc, preturile de achizitionare fiind de 50.000-150.000 de euro pe apartament. Compania Eurisko, care este agentul exclusiv de vanzari pentru ansamblul rezidential, a vandut deja 50 de apartamente.

Ansamblul se realizeaza in doua etape. In prima etapa, care se termina in septembrie 2008, se construieste structura din subsol si cladirile cu 14 niveluri, iar urmatoarele doua blocuri se finalizeaza in martie 2009. Investitorul accepta atat metoda de plata clasica, adica 25% avans, 65% in transe egale si 10% la predare, cat si metode alternative. Banca Romaneasca este partener al acestui proiect si finanteaza constructia.

Citeste articolul integral in Jurnalul National

Elena Stan
Jurnalul National