Dezvoltatorul imobiliar cu capital turc Anchor Grup, proprietarul Bucureşti Mall şi Plaza România, şi-a anunţat noua echipă de conducere, după ce anul trecut patru executivi ai grupului au părăsit compania.

16520-bucuresti_mall_01_1aed0de5f6.jpgMurat Kazaz, directorul în cadrul holdingului Fiba, din care face parte şi Anchor Grup, a fost numit în funcţia de CEO al Anchor Grup. El mai ocupă şi funcţia de preşedinte al lanţului de retail G'Market, tot parte a Fiba Group.

Mehmet Gulesci, membru în consiliul de administraţie al Credit Europe Bank, ocupă doar funcţia de administrator al celor două firme care controlează mall-urile din Bucureşti ale Anchor.

„În urma procesului de reorganizare demarat anul trecut, am definitivat şi structura noii echipe de management, care s-a îmbogățit cu şapte noi membri, cu o vastă experiență locală și internațională", a declarat Murat Kazaz, CEO & Executive Board Member Anchor Grup.

După trei ani petrecuţi în echipa Anchor, Irina Irimie a fost promovată Leasing Director, urmând să se ocupe de întreaga activitate de închiriere de spaţii comerciale şi de birouri.

Sinan Okumus este noul Business Development Director al Grupului. El are o experiență de 11 ani de management strategic, dintre care 4 ani în România alături de Credit Europe Bank.

Kemal Arslan ocupă funcția de Property Management Director al Anchor Grup, având o experiență de peste 6 ani în domeniul managementului operațional al mallurilor din Turcia.

Cenker Tunaboylu a fost promovat în poziția de Maintanace&Development Director și va fi responsabil de toate proiectele de mentenanță și noi construcții ale diviziilor Grupului.

În funcția de Legal Director a fost numit Albert Pînzaru. El se alatură echipei Anchor după o experiență de 14 ani în activitatea de consiliere juridică în domenii ca real estate, construcții, media.

Miruna Mitu ocupă poziția de Grup HR Director și are o experiență de 10 ani în domeniul resurselor umane (banking, FMCG).

Noul Marketing&Communication Director este Irina Şchiopu, care se alătură Grupului dupa o experienţă de 10 ani în marketing şi comunicare (publicitate, media, auto).

Anul trecut turcii de la Anchor au suferit o lovitură puternică la nivel de conducere, după ce patru oameni din consiliul director au părăsit compania. Preşedintele companiei, Tunc Capa a deschis valul de demisii, urmat de directorul executiv Ibrahim Paksoy, de directorul de investiţii Ali Capa şi ultimul plecat Radu Tănăsescu, care a coordonat activitatea operaţională a grupului.

Compania intrată pe piaţă în 1997 deţine un portofoliu de terenuri în suprafaţă totală de două milioane de metri pătraţi, localizate, în principal, în Bucureşti şi împrejurimi. Bucureşti Mall din Vitan este primul proiect dezvoltat de turci în România şi primul centru comercial modern de pe piaţa locală.


Sursa

18 February 2011