Un dezvoltator imobiliar care a scos la vanzare acum doi ani in faza de proiect un cartier in Bucuresti a hotarat sa nu mai construiasca locuintele, iar clientilor care au platit avansul le-a propus in schimb locuinte intr-un proiect din Bulgaria, dar contra unei sume mai mari de bani, a declarat avocatul Mihai Cuc, partener la casa de avocatura Enescu&Cuc.

foto:dailybuiness.ro"Propunerea pe care le-a facut-o clientilor nostri a fost sa le dea niste apartamente in Bulgaria, pentru ca actionarii firmei dezvolta ceva acolo, dar cu conditia ca investitorii sa plateasca niste bani in plus, pe motiv ca apartamentele din Bulgaria ar avea o valoare mai mare.

Problema este ca nu stim daca au construit ceva in Bulgaria, iar daca sunt construite, in niciun caz nu ar avea valoarea pe care ei spun ca o au, ci in cel mai bun caz la jumatate", a spus Cuc.

Recent, dezvoltatorul a anuntat cumparatorii ca nu va mai construi deloc proiectul rezidential in care au contractat locuinte. "Dezvoltatorul nu are nici macar autorizatie de constructie.

 

 

Sursa

19 November 2009