Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a vandut catre grupul italian Enel statia electrica din parcul logistic Bucharest West, a declarat, pentru Wall-Street, Florin Furdui, Country Manager al dezvoltatorului, fara a face publica valoarea tranzactiei.

foto:wall-street.roVanzatorii au fost asistati in tranzactie de casa de avocatura PeliFilip, creata in 2008 in urma plecarii unui grup de avocati de la NNDKP.

"Negocierile concrete au inceput in luna ianuarie. Zona aceasta are un potential foarte bun de business, cu o cerere mare in asteptare", a declarat Florin Furdui.

Situat la kilometrul 14 pe autostrada Bucuresti-Pitesti, cu o suprafata de 90 hectare, proiectul Bucharest West are un potential imens si datorita faptului ca in vecinatatea acestuia a fost construita cea mai mare fabrica din Europa a PepsiAmericas, cel de-al doilea producator de bauturi non-alcoolice din Romania.

Portland Trust, cu sediul in Cehia, este cunoscut pe piata locala pentru dezvoltarea cladirilor de birouri Opera Center I si II, Bucharest Business Park si Floreasca Business Park (Floreasca 169A), finalizata in acest an.

Sursa

28 December 2009