Casa-Curcubeu a fost transformată de doi tineri creativi din New York. Aceștia au lăsat în spate viața agitată din fascinanta metropolă, pentru a se retrage în mijlocul naturii. Cei doi și-au cumpărat o casă construită în urmă cu aproape două secole și au transformat-o într-una dintre cele mai moderne și mai pline de viață locuințe din lume.

36442-0.jpgLocuia de o viață în New York, însă a decis să schimbe peisajul. Kat O'Sullivan și partenerul ei, doi tineri creativi din Brooklyn, au hotărât să lase în urmă metropola amețitoare, deoarece se simțeau sufocați de asfalt și zgârie-nori. Și-au cumpărat o proprietate de 6,5 hectare în High Falls, cătun din statul New York, cu mai puțin de 1.000 de locuitori.

Construită în 1840, noua lor casă nu se remarca prin nimic deosebit. Însă cei doi tineri au văzut potențialul și au hotărât că aceasta va deveni locuința visurilor lor. Abia după ce au cumpărat-o au descoperit cât de mult va fi de muncă, așa că au apreciat din plin ajutorul oferit de prieteni și de vecini.

„Nu aveam nici cea mai mică idee despre ce va urma, atunci când am cumpărat casa. Nu știam cât de mult va fi de muncă, însă nu regret nimic. Am crezut doar că este o locuință drăguță, cu potențial. Sfat pentru toți cei care vor să cumpere o casă: nu vă luați o locuință numai pentru că este drăguță! Analizați cu atenție toate detaliile!”, spune Kat O'Sullivan.

După ce au făcut toate reparațiile necesare, proprietarii creativi au decis că o vor transforma în casa visurilor cu ajutorul vopselei. Și-au dorit un cămin plin de culoare, care să se remarce cu ușurință din mulțime. Au mers la magazinul din apropiere, au cumpărat vopsea în valoare de 1.000 dolari, din toate culorile existente, și s-au apucat de treabă. După nenumărate ore de muncă, au reușit să finiseze o casă care pare ireală – mulți dintre cei care văd fotografiile pe Internet întreabă dacă nu sunt prelucrate în Photoshop.

„Inițial, era genul de casă pe lângă care treceai cu ușurință fără să o observi. Acum, oprește toată lumea ca să o admire, iar mulți dintre necunoscuți ne bat la ușă – unii vor doar să ne cunoască și să știe detalii despre casa noastră, alții ne aduc prăjituri și ne felicită pentru proiectul deosebit cu care am înveselit împrejurimile”, povestește încântată tânăra proprietară.

VEZI ȘI ALTE PROIECTE IEȘITE DIN COMUN:

ÎȚI PLACE PROIECTUL PREZENTAT? LASĂ-NE UN COMENTARIU ÎN CARE SĂ NE SPUI CE AI APRECIAT CEL MAI MULT LA CASA-CURCUBEU!

21 februarie 2015