TopEstate.ro, portalul imobiliar profesionist care a lansat pentru prima data in Romania Indicatorul Imobiliar Online al preturilor de vanzare a locuintelor, participa la Regata Imobiliara in calitate de partener.

"Apreciez pozitiv initiativa lansarii unui targ imobiliar la Constanta, initiativa ce poate avea succes chiar i in aceasta perioada de recesiune imobiliara.

Constanta este al doilea oras ca importanta economica din Romania, si primul ca importanta strategica si turistica.

Un astfel de eveniment nu poate decat sa resusciteze interesul, scazut in ultima perioada, asupra investitiilor imobiliare pentru ca, sa nu uitam, investitiile imobiliare reprezinta factorul 1 de bogatie din intreaga lume.

Iar amestecul segmentului imobiliar cu alte atractii de lux aduc in lumina imobiliarele actuale" spune Mihai Stan, managerul portalului.

In luna septembrie 2009 portalul profesionist TopEstate.ro a lansat Indicatorul Imobiliar al preturilor de vanzare ale imobilelor.

Indicatorul este online, se genereaza automat la fiecare selectie a utilizatorului site-ului, comparand oferta pe care o consulta acesta cu media preturilor de vanzare ale ofertelor similare din zona lui.

"Prin lansarea Indicatorului Imobiliar, am introdus pe piaţa imobiliară un concept unic, superior, de comparare online a ofertelor imobiliare. Obiectivul major al acestui barometru a fost de a ajuta cumpărătorii de imobile să se orienteze prin multitudinea de oferte ale agenţiilor şi persoanelor particulare, astfel încât să afle care este cel mai potrivit preţ pe care îl pot negocia, în acord cu bugetul alocat achiziţiei.

Ajutorul real pe care il oferă indicatorul cumpărătorilor este cu atat mai important dacă ne gândim la conjunctura pe care o traversăm, la problemele pieţei imobiliare şi la dificultăţile cu care se confruntă clienţii în obţinerea finanţării necesare achiziţiei", declară Mihai Stan, managerul site-ului.

Despre TopEstate.ro

TopEstate.ro, a fost lansat la începutul lunii mai 2009, devenind din prima clipă cel mai serios concurent al segmentului de portaluri imobiliare.

Serviciile sunt caracterizate printr-o adresabilitate foarte mare, concentrate în principal către particularii interesaţi de o achiziţie imobiliară, altor persoane ce vor să fie la curent cu situaţia oportunităţilor în afacerile imobiliare, precum şi către agenţiile imobiliare, pentru care există pachete de servicii profesionale gratuite. 

In prezent, pe site există mai mult de 20.000 de oferte si peste 2.500 de utilizatori activi cu cont înregistrat, o adevărată comunitate imobiliară ce împărtăşeşte informaţii şi opinii ce se doresc a transforma pozitiv lumea imobiliară prin educaţie investiţională şi transparenţă.

 

4 August 2010