Anul 2009 a fost unul atipic pentru managerii din piata imobiliara: multi s-au retras din real estate, iar altii au plecat din companiile in care au lucrat peste zece ani pentru a-si lansa propriul business, mizand tot pe imobiliare. Wall-Street a analizat cele mai specatuloase cinci mutari din managementul pietei imobiliare.

sursa:wall-street.roPortretul managerilor care si-au schimbat joburile in 2009Compania de executive search Advice Human Resources, partener al EMA Partners International, lucreaza in prezent la doua proiecte de plasare a unor manageri in piata de real estate: unul pentru pozitia de Real Estate Project Manager si altul de Business Development Manager.

"Din punctul de vedere al specializarii functionale, sunt doua categorii de manageri, prima fiind reprezentata de managerii extrem de specializati. Sunt profesionisti care si-au format intr-un mod aproape exclusiv cariera in real estate, specializandu-se chiar de la inceputul carierei lor in diferite arii ale domeniului: evaluare, finantare, dezvoltare, vanzare etc.", ne-a explicat Rudolf Fedorovici (foto), consultant al companiei Advice Human Resources.

Managerii extrem de specializati reprezinta categoria care a fost afectata cel mai dramatic de actuala criza a creditelor imobiliare.

 

Fiind foarte strans legati de domeniu, aproape exclusiv implicati in real estate, ei au fost nevoiti sa ramana in firmele pe care le conduceau si sa caute in continuare solutii pentru reducerea pierderilor.


Sursa

23 December 2009