Un centru comercial cu o valoare de 80 milioane de euro a fost lansat pe piata, iar altul urmeaza sa fie inaugurat la sfarsitul lunii, dupa o investitie de 200 milioane de euro, fortand concurenta sa investeasca puternic in marketing. Wall-Street prezinta cele mai importante declaratii ale jucatorilor din real estate din ultima saptamana.

sursa:zf.ro1. "Nu incerca sa fii mai destept decat piata"

Alexander Hergan, seful grupului Avrig 35, dezvoltatorul unor cladiri precum Charles de Gaulle Plaza, spune ca in orice business se ghideaza dupa o regula simpla: asculta piata, nu incerca sa fii mai destept decat ceilalti.

„Nu incercam niciodata sa speculam, sa fim mai destepti decat piata, chiar daca multi oameni din real estate au procedat asa. Nu construim proiecte mari, pentru ca apoi sa ne intrebam cui le vom inchiria. Ar fi un dezastru", a declarat Alexander Hergan (foto), CEO al Avrig 35, la lansarea proiectului Pallady Shopping Center, din estul Bucurestiului.

La inceputul saptamanii, grupul Avrig 35 si dezvoltatorul Cascade Group au anuntat ca incep un nou proiect, pe locul fostei fabrici Sicomed, in care vor investi circa 80 milioane de euro. Pallady Shopping Center va avea o suprafata totala de peste 100.000 mp si va fi finalizat in a doua jumatate a anului 2012.

Continuarea, AICI.


 

 

Sursa

15 February 2010