Luna aceasta are loc evenimentul imobiliar al toamnei / Lansare târguri imobiliare 2018

 

41598-poza_articol_tni.jpg  La finalul acestei luni începe în inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei și doar 7 spații mai sunt disponibile. Ediția cu numărul 26 a Târgului Național Imobiliar TNI are loc în perioada 29 septembrie - 1 octombrie la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

 

  "În urmă cu 12 ani ne-am luat angajamentul de a susține și promova piața imobiliară din România, reunind într-un singur loc, de două ori pe an, principalele companii din acest segment și publicul direct interesat de cumpărarea de locuințe. După organizarea cu succes a 25 de ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI ne bucurăm că evenimentul creat de echipa BDOBC a reușit să stimuleze piața de real estate și să creeze tradiție în imobiliare. Locația de lux, planificarea minuțioasă și campaniile publicitare pe canale media de impact atât din mediul online cât și offline sunt punctele forte ale TNI prin care companiile ce au ales Târgul Național Imobiliar ca mijloc de promovare și creștere a vânzărilor obțin beneficiile dorite și revin ediție după ediție.

   Deși au mai rămas patru săptămâni până la expoziția de toamnă, acum mai sunt disponibile doar 7 standuri din totalul de 107 și pentru că seriozitatea, predictibilitatea și imaginea contează enorm pentru activitatea imobiliară, lansăm cu mult timp în avans edițiile TNI pentru anul viitor. Acestea vor avea loc în aceeași locație de excepție: Palatul Parlamentului- Sala Unirea în perioadele 18-20 mai și respectiv 28- 30 septembrie 2018,"  declară Adrian BERCEA- General Manager BDOBC Business Center.

 

Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri în contact direct cu clienți targetati și să realizezi

parteneriate de lungă durată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI!

Contactează echipa organizatorică pentru a-ți alege standul !

 

Evenimentele marca TNI reprezintă cadrul special creat în care companiile își pot îndeplini minim 7 obiective de business:

  • Brand awareness
  • Creșterea vânzărilor
  • Studierea competiției
  • Dezvoltarea de parteneriate
  • Promovarea pe canalele media de impact
  • Demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat;
  • Discuții cu jurnaliști ce deja și-au anunțat prezența în cadrul manifestării.

 

Te invităm să participi la Târgul Național Imobiliar TNI 

Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România!

7 September 2017