TNI - primul târg imobiliar din ultimii doi ani

Vineri, 10 septembrie, la ora 10.00, va începe prima ediție a Târgului Național Imobiliar (TNI) organizată în ultimii doi ani. Evenimentul se va desfășura în perioada 10 - 12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.

31 de editii TNI Aceasta este a 31-a ediție a TNI

Accesul vizitatorilor la târgul imobiliar va fi gratuit, în baza QR codului generat de noua aplicație de mobil TNI. Aceasta facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți rapid, sigur și fără contact direct.

„Ediția Târgului Național Imobiliar din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziție de profil organizată după o pauză de 2 ani și marchează o schimbare de paradigmă în piață. Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii, târgul imobiliar organizat în București la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piață.Vizitatorii au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții în Dubai, Spania și Cipru”, a punctat Cristina BERCEA, PR Manager TNI.

La ediția din acest week-end a TNI vor participa peste 300 de profesioniști în imobiliare ce scot la vânzare locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, Ilfov, Constanța, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru.

Evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și prevenire a răspândirii Covid-19: purtarea măștii de protecție, controlarea temperaturii la intrare și distanțarea.

TNI este un brand international, care se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions.

Cele mai bune oferte din sudul Capitalei, exclusiv la TNI

Vizitatorii TNI interesați de zona de sud a Bucureștiului vor avea acces la oferte speciale și vor fi primii care vor putea achiziționa locuințe în noi ansambluri rezidențiale, lansate cu ocazia primului târg organizat după pandemie. 

„Entuziasm și bucurie. Asta simt cu puțin timp înainte de începerea primului târg imobiliar, după doi ani de pauză. A fost o perioadă dificilă, dar sper să ne întoarcem cât mai curând la normalitate. Pot spune că am profitat de această pauză impusă pentru a deveni mai buni.

Sub deviza TOATĂ ZONA DE SUD ÎNTR-UN SINGUR LOC, compania PREMIER IMOBILIARE onorează TNI - cel mai mare eveniment imobiliar din România - cu lansări surpriză de noi ansambluri rezidențiale în sectoarele 3 si 4, precum și în Ilfov, în orașul Popești-Leordeni și în comuna Berceni”, a precizat Giulio Angheloiu, manager Premier Imobiliare.

Aria cuprinsă de Premier Imobiliare include ansambluri imobiliare din zonele Berceni, Olteniței, Apărătorii Patriei, Cartierul Nou Metalurgiei, Popești - Leordeni, Metrou Dimitrie Leonida, Giurgiului, Brâncoveanu și până în Titan, Teodor Pallady și Metrou Nicolae Grigorescu.

De asemenea, paleta imobiliară este una extinsă din punct de vedere al tipurilor de proprietăți oferite - de la garsoniere, studio-uri, apartamente cu două, trei și patru camere, penthouse-uri, până la vile înșiruite, simple și duplexuri.

Standul IMOPEDIA din cadrul TNI

Imopedia.ro, prima platformă imobiliară din România, recent relansată cu o nouă poziționare în spirit MLS (Multiple Listing Service), o nouă identitate de brand și o platformă actualizată din punct de vedere design, experiență de navigare și funcționalități, vă așteaptă la Standul nr. 27 din cadrul Târgului Național Imobiliar – TNI cu:

  • Prezentarea noilor funcționalități implementate în aplicația Real Manager
  • Prezentarea noului portal Imopedia și a noilor servicii de promovare dedicate agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari

Vizitatorii standului au oportunitatea de a beneficia doar pe perioada târgului de discounturi la achiziția aplicației Real Manager precum și la pachetele de promovare pe platforma Imopedia.ro.

Imopedia revoluționează piața imobiliară susținând localizarea CORECTĂ și EXACTĂ pe hartă a tuturor proprietăților și oferind GRATUITATE pentru toate anunțurile corecte și exacte.

7 September 2021