Cu această ocazie, a fost lansată prima aplicație mobilă dedicată unui eveniment imobiliar – TNI. Astfel, organizatorii vin în ajutorul vizitatorilor cu ultimele noutăți și inovații, oferindu-le acces la informații și la contacte nemijlocite cu dezvoltatorii imobiliari.

42550-poza_tni.jpeg Timp de trei zile, TNI va deveni locul de întâlnire al celor mai bune companii imobiliare și al principalelor instituții financiare. Printre companiile expozante se numără IMOPEDIA.ro – care va ocupa standul nr. 1, ProCapital Development, Plaza Residence, Premier Rezidential, Pipera Apartments, Nordis Residence, Străulești Apartments și OTP Bank. Astfel, TNI va pune la dispoziția vizitatorilor oferte de case, apartamente, noi sau vechi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri, spații comerciale de închiriat sau de vânzare, oportunități de investiții și servicii complete de consultanță și management.

Președintele mondial FIABCI, domnul Walid Moussa deschide ediție aniversară a Târgului Național Imobiliar! TNI 15 ani se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR - National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali. Prin aceste colaborări ne dorim promovarea oportunităților de investiții în afara țării și ridicarea standardelor pieței imobiliare din România la nivel internațional. FIABCI este o organizație multidisciplinară fondată în 1951, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și are prezență în peste 49 de țări, pe toate continentele, iar NAR este asociația fondată în 1908 ce deservește mai mult de 1.200.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume.

Standul Imopedia va găzdui două lansări de proiecte imobiliare care aparțin companiilor High Class Residence și Olympus Residence.

High Class Residence va lansa cea de-a cincea fază (și ultima!) a proiectului dezvoltat în zona Titan - Pallady, unde prețul unui imobil pornește de la 34.400 de euro (plus TVA).

Olympus Residence va lansa cea de-a doua fază a proiectului pe care îl dezvoltă pe Șoseaua Olteniței, în sectorul 4 al Capitalei. Vizitatorii TNI vor regăsi în oferta Olympus Residence diferite tipuri de proprietăți aflate în același condominium - de la garsoniere și apartamente cu două și trei camera, de mai multe tipuri și dimensiuni, până la penthouse-uri și chiar duplex-uri conectate cu terasele prin scări interioare ingenios proiectate.

1 octombrie 2019