Vineri, 19 mai, este prima zi în care clienții pot să se intereseze direct la standul IMOPEDIA despre una dintre cele mai fierbinți oferte ale momentului: vila cu preț de garsonieră: 24.000 de euro. Spectaculoasa ofertă va fi prezentată la Târgul Național Imobiliar și va fi însoțită și de alte proprietăți remarcabile, la prețuri uimitoare. Indiferent dacă este vorba despre rezidențe sau case de vacanță, de apartamente de lux sau achizitionate prin Prima Casă, clienții de imobiliare pot găsi orice caută pe Harta Proprietăților care Contează, unul dintre cele mai utile instrumente cu care se navighează cu succes piața imobiliară, creat și implementat de către IMOPEDIA.   

41450-targ.pngCele mai bune oferte imobiliare din piață se vor găsi la Târgul Național Imobiliar începând de vineri, 19 mai. Ofertele de la această ediție a târgului impresionează atât prin calitate, cât și prin preț, dar trei dintre ele ies în evidență în mod deosebit.

Vila cu preț de garsonieră costă 24.000 euro, doar pe perioada târgului

Prima dintre ele este o vilă cu preț de garsonieră. Este vorba despre o proprietate cu suprafață de 80 mp, care se vinde cu 24.000 de euro. Această ofertă este însă valabilă doar pe perioada TNI, așadar clienții hotărâți vor fi singurii care vor beneficia de acest preț promoțional.

Vilă cu o curte generoasă, la preț economic

O ofertă similară este pentru o vilă cu o curte generoasă, dar cu preț economic. Și de data aceasta este vorba despre o casă de 80 mp, dar care are o curte de 300 mp. Prețul: 32.500 de euro. Și în acest caz este vorba despre o ofertă promoțională, valabilă doar pe perioada târgului.

Case de vacanțe la prețuri relaxante

Pentru cei care deja se gândesc la vacanță, IMOPEDIA le vine în întâmpinare cu o ofertă de cazare ceva mai atipică: o casă de vacanță cu un preț de 4.700 euro+TVA. Astfel, proprietarii pot să facă economie investind o singură dată banii pe care altfel i-ar cheltui pe un hotel, în decursul a câtorva vacanțe. Prețul este valabil doar pentru vizitatorii de la târg.

Târgul Național Imobiliar se va desfășura în perioada 19-21 mai 2017, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea, între orele 10-19. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare, care reunește toți jucătorii importanți ai pieței imobiliare. Vizitatorii vor avea într-un singur loc atât cele mai bune oferte imobiliare, cât și reprezentanți ai instituțiilor financiare, care le pot face oferte de credite, clienții find astfel scutiți de mai multe drumuri în agenții. Vă așteptăm așadar la standul IMOPEDIA.ro, unde veți găsi toate ofertele care contează. 

CITEȘTE ȘI:

17 mai 2017