120.000 de unităţi locative la preţuri speciale doar până duminică, anunţă organizatorii Târgului Naţional Imobiliar deschis astăzi la Palatul Parlamentului. La eveniment participă 82 de companii din domeniul imobiliar.

Noutatea absolută adusă de cea de-a XI-a ediţie a Târgului National Imobiliar (TNI) constă în participarea în număr fără precedent a instituţiilor financiare bancare şi nonbancare.

"Participă din nou agenţiile la târg. Au reluat politica de promovare directă faţă de potenţialii clienţi. Sunt peste 30 de agenţii imobiliare care participă la TNI. Acestea au pregătit oferte foarte avantajoase pentru apartamente vechi situate atât în centrul Capitalei, cât şi în zone situate la periferie" ne-a declarat Cristina Mardare, PR Manager TNI.

Spre exemplu, la capitolul oportunităţi, agenţiile au trecut un apartament de două camere situat în bulevardul Magheru la suma de 60.000 Euro cu TVA inclus. În zona Mihail Kogălniceanu pentru un apartament cu două camere proprietarul vrea 58.000 Euro. 

Totuşi ofertele cele mai multe se adresează vizitatorilor care vor o locuinţă nouă. Grupul imobiliar Premier prezintă un număr important de proiecte deja finalizate sau în curs de dezvoltar. Nu lipsesc nici promoţiile. Astfel, cine alege să-şi cumpere o locuinţă în ansamblul Gama Residence primeşte cadou un autoturism, iar cine se mută în ansamblul Venus Residence nu trebuie să-şi mai bată capul cu mobilarea şi utilarea bucătăriei, e din partea casei! Pentru Metropolitan Residence cu 500 Euro se poate rezerva apartamentul dorit, restul sumei se achită după ce apartamentul este construit şi personalizat!

La TNI găsiţi şi oferte de case. Oferta este variată, iar cei interesaţi de sisteme noi de construcţii pot afla informaţii la standul Maple Place care aduce în România o tehnologie cu tradiţie îndelungată peste ocean - construcţiile pe structură din oţel galvanizat sau mai simplu spus, casele pe structură metalică. Ansamblul se află în Baloteşti, iar preţurile caselor pornesc de la 155.000 Euro.

Începând de astăzi până duminică Imopedia.ro se află la TNI şi vă va prezenta toate evenimentele ce se desfăşoară în această perioadă. Pentru informaţii şi sugestii vă aşteptăm la standul nostru, aflat chiar la intrarea în târg.



13 May 2010