În weekendul ce tocmai a trecut, a avut loc la Palatul Parlamentului ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar TNI 15 ani. Evenimentul a reunit 107 companii expozante și s-a bucurat de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: FIABCI - Federația Internațională Imobiliară și NAR - National Association of REALTORS®, în calitate de Parteneri Internaționali.

"Suntem bucuroși că a 30-a ediție a Târgului Național Imobiliar TNI s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost unul deosebit, deoarece a marcat 15 ani de când evenimentul TNI este alături de români în achiziții imobiliare de succes.  Mulțumim dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor, instituțiilor financiar-bancare și colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată în tot acest timp și îi asigurăm că și pe viitor le vom fi alături, organizând ediții TNI care să fie din ce în ce mai aproape de nivelul expozițiilor internaționale de profil.

Componenta business-to-business a fost foarte bine conturată în cadrul acestei ediții a târgului imobiliar, pe durata expoziției având loc prezentări, conferințe și seminarii susținute de personalități remarcante din comunitatea imobiliară internațională. Printre invitații străini prezenți la eveniment, am avut deosebita onoare să îi avem alături pe Walid Moussa - Președintele Mondial FIABCI, Alina Aeby - Ambasadorul Global NAR pentru România și Moldova, Josh Burke - Atașat Comercial al Ambasadei SUA, Ramon Riera - FIABCI Spania, Eugen Turcan - APAIM, Arthur Oghanesyan - Realtor Ucraina, Mariam Demuria - Realtor Georgia.

Continuăm tradiția în imobiliare și anunțăm următoarele ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI ce se vor desfășura între 8-10 mai și respectiv 2-4 octombrie 2020, în aceeași locație de excepție- Palatul Parlamentului. Până la evenimentele de anul viitor promitem să vă ținem la curent cu noutăți de pe piața imobiliară, știri și oferte concrete prin intermediul APLICAȚIEI TNI, prima aplicație de mobil destinată unui eveniment imobiliar," a declarat Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

"Vizitatorii care au călcat pragul Târgului Național Imobiliar reconfirmă o chestiune mult discutată: pe piața imobiliară locală, cererea depășește oferta. În acest sfârșit de săptămână am interacționat cu foarte multe persoane preocupate de viitoarea lor investiție, pretențioase, care nu se mulțumesc cu puțin, iar acesta este și profilul clientului căruia ne adresăm. Aceste noi repere după care se ghidează clienții interesați de achiziționarea unei locuințe validează eforturile noastre de a dezvolta proiecte premium", a mărturisit Ana-Maria Pop, COO Hagag Development Europe.


Târgul Național Imobiliar TNI este de 15 ani evenimentul pieței imobiliare din România!

 

 

9 October 2019