În 8 octombrie, Târgul Imobiliar Naţional şi-a deschis larg porţile! Timon se desfăşoară în perioada 8-11 octombrie la World Trade Center, unde sunt aşteptaţi să intre, dintr-un moment în altul, şi cele zece perechi care au început Goana după casă.

"Analizând cele 4.080 de unităţi locative disponibile în această ediţie şi ofertele speciale în perioada târgului, am obţinut un preţ mediu/mp de puţin sub 900 euro/mp, ceea ce înseamnă 55% din valoarea indicelui BREI N, comunicat în august 2009 (1647 euro/mp).

Considerând că sub acest nivel preţurile nu pot scădea, am reuşit să obţinem şi pârghiile necesare cumpărătorilor, modalităţi cât mai flexibile de finanţare, astfel încât ritmul de cumpărare al locuinţelor să ajungă la un nivel normal, adaptat cerinţelor pieţei", a precizat Vlad Vlăsceanu, director Timon.

 

Conform datelor organizatorilor, în standuri se regăsesc 51% din totalul de locuinţe noi disponibile în Bucureşti, finalizate sau în curs de finalizare.

Care sunt cele mai avantajoase oferte şi până unde sunt dispuşi să meargă dezvoltatorii pentru a-şi vinde casele aflaţi în orele următoare pe Imopedia.ro. Tot de aici veţi afla părerile concurenţilor din GOANA DUPA CASA despre ofertele de la Târgul Naţional Imobiliar.




8 October 2009