Rezervă loc Click pentru detalii

Se anunță lună plină la RE/MAX, pe final de octombrie! Plină de evenimente destinate celor care vor să facă performanță în imobiliare, desigur.
Faci parte sau vrei să faci parte din profesioniștii care activează în industria imobiliară? Înseamnă că știi deja că educația continuă este una dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinești, ca să poți fi conectat în permanență la realitățile acestei lumi fabuloase.

În octombrie, RE/MAX a pregătit o surpriză de zile mari: un curs susținut de Gil Li-ran, trainer și coach internațional, cu o experiență de peste 14 ani. De fapt, nu vorbim despre un curs, ci despre trei oportunități de a crește, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.
Iar dacă pentru alte cursuri trebuia să pierzi ore întregi pe drum, pentru a ajunge în orașul în care se desfășoară acesta, acum RE/MAX s-a gândit la toate. Mai exact, Gil Li-ran va ține nu una, ci trei sesiuni. Astfel, ai posibilitatea de a te înscrie la cursul care se desfășoară cel mai aproape de tine.
Durata fiecărui eveniment este de o zi, iar subiectele au fost alese „pe sprânceană”. Participanții vor afla care este rețeta pentru servicii imobiliare excepționale și vor descoperi cum poți domina piața prin listări exclusive. Totodată, cursanții vor fi inițiați în arta de a trata obiecțiile clienților și vor primi informații valoroase despre sisteme avansate pentru administrarea unei afaceri imobiliare.

Rezervă loc Click pentru detalii

Program

Primul eveniment va avea loc la Cluj-Napoca, pe 26 octombrie, cel de-al doilea – la București, pe 27 octombrie (care deja este sold out), iar cel de-al treilea la Chișinău, pe 28 octombrie.
Gil Li-ran este unul dintre greii industriei imobiliare din Europa. El face parte din echipa de conducere a RE/MAX Israel, fiind una dintre cele mai puternice și respectate voci din domeniul imobiliar.
Dacă te-ai hotărât deja să participi, grăbește-te. Locurile sunt limitate, iar numărătoarea inversă a început.

24 October 2022