Horatiu Florescu, presedintele companiei de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank, estimeaza ca cifra de afaceri pentru 2010 a primelor trei companii de consultanta imobiliara prezente in piata se va situa intre 2 si 5 milioane de euro.
In opinia sa, este foarte putin probabil ca o companie din aceasta piata sa depaseasca pragul de cinci milioane de euro pentru anul in curs.

"Luand in calcul tranzactiile la care lucram in prezent, ma astept ca la finalul anului sa ne pozitionam in top trei companii de consultanta imobiliara dupa cifra de afaceri. Este dificil sa facem estimari, insa mi-e greu sa cred ca va exista o companie care sa depaseasca pragul de cinci milioane de euro. Cel mai probabil, primii trei jucatori se vor situa in intervalul doua-cinci milioane de euro", a declarat, pentru Wall-Street, Horatiu Florescu (foto), presedinte & CEO al companiei de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank.

Compania si-a inceput activitatea la jumatatea anului trecut, 2009 fiind un an de consolidare a echipei. Au urmat noi recrutari, printre care Ionut Petcu, coordonatorul diviziei de terenuri, Gabriel Chimisliu, care conduce divizia de industrial si Claudia Suhan, senior broker in cadrul departamentului de birouri, in prezent echipa The Advisers/Knight Frank numarand 25 de angajati.

 Sursa

23 iunie 2010