Agroalim Distribution, compania de distributie din grupul Smithfield, isi va reloca birourile sediului central in Anchor Plaza, incepand din vara acestui an. Tranzactia a fost realizata prin intermediul companiei de consultanta The Advisers/ Knight Frank si a fost finalizata in luna iunie.

Agroalim a inchiriat 827 mp pe al 5-lea etaj al cladirii dezvoltata de catre Grupul Anchor. Contractul a fost incheiat pe o perioada de 5 ani, compania urmand sa demareze procesul de relocare la inceputul lunii august.

"La fel ca si anul trecut, companiile sunt interesate sa se relocheze in locatii construite dupa standardele internationale si care au grad de eficienta cat mai mare, accesibilitate buna si costuri de intretinere cat mai reduse. Aceste cladiri vor fi castigatoarele pe termen lung", a declarat Nicolae Pistalu, consultant The Advisers/ Knight Frank.

Anchor Plaza este localizat in partea vest a orasului, in imediata vecinatate a Plaza Romania. Imobilul cuprinde 24.000 mp statii de birouri impartiti pe 12 etaje, bucurandu-se de un layout eficient, si o suprafata pe etaj de 2.000 mp. Accesul la mijloacele de transport in comun (metrou, tramvai, autobuz), cat si cu masina personala, faciliteaza accesul din toate zonele Bucurestiului. Printre chiriasii Anchor Plaza se numara Credit Europe Bank, postul de teveliziune Kanal D, retailerul Carrefour si Adobe Romania.

###

Agroalim Distribution, unul din cei mai mari distribuitori naţionali, oferă o gamă complexă de produse congelate, refrigerate şi ambientale, avand in portofoliu peste 5.000 de clienţi din segmentele retail tradiţional, retail modern şi food service. Agroalim Distribution este prezent în principalele oraşe ale ţării prin cele 10 filiale ale sale: Buftea, Bacau, Baia-Mare, Brasov, Braila, Constanta; Cluj, Iasi; Pitesti; Timisoara, Tulcea.

Lider de piata pe segmentul spatiilor de birouri, The Advisers/ Knight Frank ofera servicii personalizate unei game variate de clienti, dezvoltatori, investitori, proprietari si chiriasi, atat la nivel strategic cat si comercial. Castigatoare a premiului ''Cea mai buna Agentie Imobiliara din Romania'' in 2009, The Advisers face parte din reteaua internationala Knight Frank, echipa noastra de profesionisti oferind clientilor sai expertiza si cunostinte globale, adaptate nevoilor specifice locale.

###

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

The Advisers/ Knight Frank

Sheila Giafer - PR & Marketing manager
+40 765 602 807;
[email protected]

 

28 July 2010