Cei aflaţi în căutare de terenuri în Franţa pot opta pentru o proprietate cu suprafaţa de 2.632 de metri pătraţi, localizată în zona Creuse, satul Saint Sebastian, care este scoasă la vânzare la un preţ de 12.500 de euro.

sursa foto:francez.roÎn zona Limousin, Haute-Vienne, o parcelă de teren construibil, cu suprafaţa totală de 4.950 de metri pătraţi, se vinde la un preţ de 33.000 de euro. Proprietatea are acces la toate utilităţile, potrivit anunţului de vânzare, iar preţul se mai poate negocia uşor.

Case cu preţuri de la 16.500 de euro

O altă parcelă de teren, aflată în zona Poitou-Charentes, Charente, cu suprafaţa de 400 de metri pătraţi, are un preţ de strigare de 13.000 de euro. Proprietatea, potrivit anunţului de vânzare, nu are acces la utilităţi. Dacă nu doriţi să cumpăraţi doar un teren, ci şi o casă deja construită, puteţi alege o ofertă din zona Brittany, Côtes-d'Armor.

Casa, cu o suprafaţă de 130 de metri pătraţi, se află pe un teren cu suprafaţa de 500 de metri pătraţi. Preţul proprietăţii este de 16.500 de euro. La un preţ puţin mai mare, de 18.000 de euro, puteţi achiziţiona o casă din piatră, cu suprafaţă de 90 de metri pătraţi şi un teren aferent de 640 de metri pătraţi. Casa se află în zona Brittany, Morbihan şi, potrivit anunţului de vânzare, necesită mici lucrări de reparaţie a acoperişului.

Franţa oferă multe şi interesante oportunităţi şi pentru iubitorii de vechi şi istorie. Spre exemplu, în regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur, Avignon, este scoasă la vânzare o casă medievală, construită în secolul al XVI-lea, cu suprafaţa de 130 de metri pătraţi, la un preţ de 47.500 de euro.

 
Sursa

24 August 2010