Compania Be Igloo, unul dintre cei mai mari vanzatori de apartamente din Capitala, isi propune sa dubleze in acest an numarul proiectelor rezidentiale promovate si vizeaza in special ansamblurile de mici dimensiuni.

23205-tendinte-in-lipsa-proiectelor-rezidentiale-mari.jpg“Consider ca in acest moment avem suficiente proiecte rezidentiale mari in portofoliu. Acum ne orientam spre proiecte mici, situate in zone foarte bune. In general, astfel de locuinte sunt mai usor de vandut, iar clientii sunt mult mai deschisi spre investitii in aceste proiecte deoarece ofera perspective bune de castig pe termen mediu. Acum, pe langa raportul pret-calitate -locatie, clientii cauta la o locuinta cu o compartimentare potrivita nevoilor lor, dar si o arhitectura axata nu doar pe functiune, ci si pe partea estetica”, declara Loredana Albu, managing director Be Igloo.

Compania a reusit in primele zile din acest an sa incheie deja un contract cu dezvoltatorul complexului DMResidence, un mini-ansamblu residential compus din 7 apartamente, mizand pe vanzarea locuintelor din imobil in urmatoarele 3 luni.

Pana de curand aceste proiecte se vindeau doar prin marketing de proximitate, insa acea vreme a trecut, crede Loredana Albu. "In fiecare an populatia Bucurestiului creste, dezvoltatorii nu mai lanseaza proiecte rezidentiale de mari dimensiuni, iar in zonele bune, central sau aproape de centru e foarte greu sa gasesti o locuinta noua la preturi rezonabile. Pana la sfarsitul acestui an, vrem sa ne extindem portofoliul si sa vindem inca 6 proiecte rezidentiale similare DMResidence.” adauga reprezentantul Be Igloo.

In ultimile 6 luni, compania si-a mai adaugat la potofoliu 4 noi proiecte rezidentiale din Bucuresti, respectiv Rasarit de Soare si Vivenda situate in Titan, Quadra II situat in zona Politehnica si DV 24, localizat pe strada Delea Veche, in zona Alba Iulia.

Situat in zona Damaroaia, zona statiei de metrou Bazilescu, DMResidence cuprinde 3 apartamente cu 2 camere, ce se intind pe 63 mp si sunt disponibile la 69.000 Euro si 4 apartamente cu 3 camere, cu suprafete de 97 mp la pretul de 92.000 Euro.

Be Igloo  a fost infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest. Din martie 2011 este o organizatie independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.

 

Sursa

27 January 2012