Targul National Imobiliar TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar  din Romania ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg. Editia de primavara a Targului National Imobiliar TNI ce are loc in perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului aduce in atentia tuturor proiectele VERZI!

39799-sigla_tni.jpgPavilionul pentru Case VERZI la TNI:

Romania Green Building Council (RoGBC) si Targul National Imobiliar (TNI) vor continua parteneriatul de succes si in primavara lui 2016 cu conceptul de Pavilion al Caselor Verzi pentru a educa cumparatorii in privinta beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic si responsabile fata de mediu. Pavilionul pentru Case Verzi va fi un spatiu amenajat in cadrul targului TNI unde se vor prezenta proiecte rezidentiale verzi, produse inovatoare si solutii de constructie traditionale. In plus vizitatorii evenimentului TNI beneficiaza de consultanta gratuita in vederea realizarii de economii prin alegerea unei locuinte sustenabile de o calitate superioara.

Cartierul SOLAR la TNI:

PANOURI SOLARE – SOARELE PLATESTE PENTRU TINE!

De unde acest lucru si cum este posibil? Iata cateva detalii: terasa cladirii va permite plasarea de panouri fotovoltaice, in acest mod reducandu-se semnificativ cheltuielile comune de intretinere din ansamblu. Panoul solar este un dispozitiv folosit pentru generarea de energie. Aceasta energie nu necesita materii prime, nu este poluanta si in plus este gratuita si regenerabila. Un panou solar fotovoltaic, spre deosebire de un panou solar termic, transforma energia luminoasa din razele solare direct in energie electrica. In cartierul Solar vor fi amplasate 120 de panouri solare pe fiecare bloc ( 6 siruri a cate 20 panouri ) si un invertor ce vor asigura energia electrica pentru spatiile comune ale fiecarui bloc in parte.  Primeste energia soarelui acasa!

Tineretului Park Residence – gradina de vara pe terasa blocurilor:

Anul aceasta va fi finalizata prima faza a proiectului de exceptie Tineretului Park Residence, ansamblu rezidential compus din 3 blocuri, cu un regim de inaltime de 11 etaje fiecare, construit in stil art deco. Tineretului Park Residence are 240 de studio-uri si apartamente spatioase, luminoase, cu o priveliste de vis a Parcului Tineretului. Cu un design de ultima generatie, Tineretului Park Residence dispune de o oaza naturala de verdeata, de gradina de vara pe terasa blocurilor, disponibila oricarui locatar, pentru petrecerea timpului liber si recreere. VIZITATI STANDUL TINERETULUI PARK RESIDENCE LA TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI !

Palladium Residence, cartier cu spatii verzi si parcuri:

Palladium Residence este un proiect nou prezentat in premiera pe piata imobiliara bucuresteana. Proiectul este localizat in partea de SE a capitalei, in zona Theodor Pallady si se remarca mai ales prin preturile deosebit de abordabile, dar si prin locatia aleasa, o zona cu acces facil la mijloace de transport in comun. Complexul rezidential este format din 12 blocuri incadrate de spatii verzi si de parcuri minunate, astfel creand imaginea unui proiect plin de culoare si de eleganta. Veti fi incantati de atentia pentru detaliile care ne aduc starea de relaxare si de confort si care transforma o simpla casa in acasa.

Vizitatorii Targului National Imobiliar TNI au acces la informatii despre expozanti chiar inainte de evenimentul  ce are loc in perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului. Astfel aveti posibilitatea de a printa si de a marca standurile de interes pentru Dumneavoastra.

Pentru LISTA EXPOZANTILOR TNI si pentru SCHEMA SPATIULUI EXPOZITIONAL va invitam sa accesati site-ul evenimentului: www.targulnationalimobiliar.ro

Va asteptam la TNI, 15-17 APRILIE 2016, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA !

 

Organizator: BDOBC Business Center

Partener principal: Imopedia.RO;

Parteneri media: Casa Lux; Casa de vacanta, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor;

29 March 2016