Evenimentul imobiliar al primăverii- Târgul Național Imobiliar TNI- începe VINERI, 15 APRILIE, ORA 10.00la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expoziția se adresează persoanelor interesate de găsirea unei locuințe prin Programul Prima Casă, amatorilor de proprietăți premium și persoanelor atrase de investiții în sectorul imobiliar. Principalele companii ce activează în domeniul imobiliar, construcții și financiar din România sunt prezente în cadrul TNI cu oferte speciale și reduceri de preț. Portofoliul expoziției este variat, cuprinzând oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, ILFOV, Brașov, Cluj, Constanța, litoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării.

39906-300x250static.jpgPRIMA CASĂ este AICI!

Dinamica pieței imobiliare s-a schimbat odată cu incertitudinea creată de legea “dării în plată “, astfel că cererile din segmentul rezidențial s-au dublat față de aceeași perioadă a anului precedent, iar tinerii si familiile se grăbesc să semneze actele pentru o locuință.

Ediția TNI din 15-17 aprilie vine în sprijinul celor interesati, reunind oferte imobiliare atractive, din care peste 70 % se încadrează în programul PRIMA CASĂ.

Pulsul pieței imobiliare se ia la TNI!

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile intense de eveniment, atât la dezvoltatorii și agențiile ce prezintă oferta imobiliară, cât și la sursa de finanțare, instituțiile financiar-bancare, într-un singur loc, Palatul Parlamentului Sala UNIREA. Astfel viitorii proprietari economisesc timp, energie și le este facilitat procesul de analiză și comparare a ofertelor din piață, fiind consiliați de specialiști în domeniu.

Pentru persoanele interesate de starea pieței imobiliare în general, dar și de posibilele repercursiuni ale intrării în vigoare a legii dării în plată, la TNI se pot obține informații “la cald“ de la toate entitățile economice implicate direct: dezvoltatori, finanțatori și cumpărători, chiar în locația în care se votează legea.

 GREEN HOMES- între TREND și dovadă de EVOLUȚIE!

Romania Green Building Council (RoGBC), partener al Târgului Național Imobiliar promovează introducerea unor criterii legate de calitatea și responsabilitatea față de mediu în sectorul construcțiilor. “Programul de certificare “Green Homes by Romania Green Building Council” oferit investitorilor și dezvoltatorilor are un cost accesibil, este asociat unui program de  creditare cu rata de dobândă preferențială “Ipoteca Verde”și cuprinde toate aspectele esențiale în evaluarea și identificarea pe piață a celor mai performante proiecte rezidențiale care folosesc principiile unei construcții sustenabile, cum ar fi: eficiența energetică, non-toxicitatea materialelor folosite, protejarea pădurilor, managementul deșeurilor etc. Programul este în continuă creștere, 10 noi proiecte certificate sau în fază de                       pre-certificare au intrat în programul Green Homes, iar pentru anul viitor estimăm ca numărul unităților imobiliare certificate green să depășească 4500. Proiecte de succes din cadrul programului nostru de locuințe verzi precum Amber Gardens by Alesonor si Valley 21 by Dalghias Development sunt prezente la ediția TNI ce începe vineri, 15 aprilie. “ declară Steven Borncamp, CEO al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

Pavilionul Locuințe Verzi din cadrul TNI va furniza de asemenea cumpărătorilor de locuințe informații despre beneficiile financiare, pentru sănătate și confort ale locuințelor sustenabile. Vizitatorii TNI vor afla detalii și despre cel mai mare proiect de colaborare din lume pe tema renovării clădirilor BUILD UPON.

Anul 2016  aduce efervescență în sectorul imobiliar!

Jucătorii din sectorul real estate și domeniile conexe mărturisesc că ultimul an a fost cel mai bun an, din 2008 încoace. Acest lucru este confirmat și de cifrele portalului imobiliar IMOPEDIA.ro: “în primele trei luni ale lui 2016, numărul vizitatorilor a urcat cu aproape 15% față de perioada similară a anului trecut. Totodată, se observă o creștere semnificativă a căutărilor privind apartamentele cu trei camere (18%). Putem afirma, cu siguranță, că începutul lui 2016 este cel mai bun început de an de la startul crizei”, declară Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro.

Vizitatorii vor regăsi la standul numărul 1 ”Harta Proprietăților care Contează”, pe care vor fi expuse cele mai bune oferte imobiliare din această perioadă - atât locuințe noi, cât și locuințe vechi, din toate cartierele Bucureștiului, pentru toate bugetele. Concepută special pentru a facilita legătura dintre utilizatorii finali și agenții imobiliari, „Harta Proprietăților care Contează” a demonstrat că este un proiect de succes, în cadrul edițiilor TNI anterioare. De asemenea, tot în cadrul standului IMOPEDIA.ro vizitatorii pot afla informații despre patru proiecte rezidențiale aflate pentru prima oară în cadrul unui târg de profil: AVE Properties Village, New Time Residence, Vatra Luminoasă Matei Voievod și Văcărești Lake Apartments.

Capitala se dezvoltă pe axa Nord-Sud!

Aproximativ 3200 de locuințe vor fi finalizate în acest an în zona de nord a Bucureștiului, potrivit unui studiu realizat de către Coldwell Banker Affiliates of Romania. Cea mai mare pondere a acestor locuințe, 66% (aproximativ 2200 de unități), este reprezentată de locuințe destinate clasei medii, amplasate în zone precum Aviației și Băneasa în timp ce aproximativ 25%, adică peste 700 de unități, sunt locuințe premium și de lux, amplasate în zone precum Dorobanți, Herăstrău sau Barbu Văcărescu.” afirmă Alexandru Pricop, managing partner în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În timp ce zona de nord a capitalei a revenit în atenția constructorilor de locuințe, sudul Bucureștiului își continuă extinderea fulminantă. 

Segmentul premium se află pe trend crescător

Segmentul locuințelor premium înregistrează de asemenea o creștere semnificativă a dezvoltării, peste 1000 de locuințe urmând a fi predate în acest an, cea mai mare parte a acestora, aproximativ 750 de unități, în zonele ultracentrale, Dorobanți și Floreasca – Barbu Văcărescu se arată în studiul realizat de partenerul TNI- Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În cadrul ediției TNI ce începe vineri, 15 aprilie, cea mai scumpă proprietate prezentată este un penthouse situat pe strada Kiseleff în valoare de 1,3 milioane de EURO.

PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar TNI au acces la informații concrete despre expozanții evenimentului și ofertele acestora chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului. Astfel vă puteți pregăti vizita la TNI printând și marcând standurile de interes pentru Dumneavoastră.  Pentru LISTA EXPOZANȚILOR TNI, SCHEMA SPAȚIULUI EXPOZIȚIONAL, prețuri și oferte concrete vă invităm să accesați site-ul evenimentului:

Organizator: BDOBC Business Center

TNI15-17 aprilie 2016, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00; Bilet intrare: 5 RON

Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO

Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar (TNI) este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar și domeniile conexe acestuia, ce reunește în același loc și timp companiile prestigioase, profesioniștii în domeniu, presa de specialitate și publicul larg. Continuând cei 11 ani de tradiție, Târgul Național Imobiliar  marchează trendurile în imobiliar, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 22 de ediții ale TNI.

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro;

11 April 2016