Perioada HOT din piața imobiliară se apropie

Cel mai așteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!

Târgul Național Imobiliar TNI

28-30 septembrie 2018, Palatul Parlamentului

 

Organizatorii expoziției imobiliare nr.1 din România, BDOBC Business Center, în parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidențiali din țară și susținuți de peste 50 de parteneri media pregătesc cel mai amplu eveniment dedicat LOCUINȚELOR și CASELOR DE VACANȚĂ.

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al toamnei, , are loc în București în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje și surprize plăcute!

            „ De 14 ani Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discută față în față, într-un singur loc cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare participante, având acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expoziției TNI economisesc nu doar TIMP, ci și BANI!

             Oferta târgului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expozanții TNI prezentând oferte de locuințe și case de vacanță din București, ILFOV, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța și celelalte zone de interes ale țării.” declară Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

Românii investesc din nou în proprietăți de vacanță
La ediția anterioară a Târgului Național Imobiliar (18-20 mai 2018) s-a putut observa interesul crescut pentru achiziția de proprietăți de vacanță.
În  momentul de față tot mai mulți români își investesc economiile în proprietăți pe litoralul Mării Negre, iar prognozele arată că oamenii au toate șansele să își amortizeze cheltuielile, în scurt timp.
Cei mai mulți turiști și clienți optează pentru Mamaia, astfel că în nordul celei mai luxoase stațiuni de pe litoralul românesc s-au ridicat cele mai multe clădiri cu apartamente. Cartiere întregi sau vile cu doar câteva apartamente, clădiri construite în Mamaia sau la intrarea în Năvodari, în plin sezon toate sunt ocupate fie cu proprietarii veniți să se bucure de investiție, fie cu turiști care au închiriat de la dezvoltatori sau investitori. În acest context, cel mai așteptat eveniment imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar TNI, vine cu oferte atractive și pentru acest segment imobiliar.

Cererea de locuințe sustenabile este în creștere

Cererea de locuințe verzi s-a intensificat în ultima perioadă datorită evoluției cerințelor clientului final și beneficiilor pe care aceste proprietăți le oferă: calitate superioară, confort sporit, costuri mai mici la energie și beneficii pentru sănătate. La ediția Târgului Național Imobiliar din 28-30 septembrie de la Palatul Parlamentului vizitatorii evenimentului găsesc oferte de locuințe certificate și precertificate Green Home.

            „Clienții sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut. Astfel, considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate.

Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, locuințele Amber Gardens consumă cu 90% mai puțină energie față de o casă convențională, mărturisește Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens, Partener Târgul Național Imobiliar TNI

 

Radiografia evenimentului TNI:

 - proiecte imobiliare în exclusivitate;

-  lansări de ansambluri rezidențiale;

-  apartamente de tip boutique;

-  case din containere maritime de la 11.500 euro;

-  oportunități de investiții;

-  proprietăți middle și high-end în centrul și nordul capitalei ;

-  lansări de noi credite de investiții imobiliare;

-  proprietăți de vacanță;

-  ofertă națională;

- soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic;

-  servicii conexe: arhitectură, design interior,  home stagging;

-  premii; tombole și cele mai bune oferte pentru vizitatorii TNI!

Vă invităm să vizitați ediția TNI, 28-30 SEPTEMBRIE 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII! Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

42175-tni_septembrie.jpg

13 August 2018