BDOBC Business Center, atrage interesul international, pentru prima data in Romania, la singurul targ imobiliar – Targul National Imobiliar ( TNI ) cu specific atat national cat si international, se va alatura in calitate de expozant dar si de partener imagine MIPIM Horizons.

Reed Midem este o divizie a companiei Ree Exhibition, cel mai mare organizator de evenimente, expozitii, conferinte si intalniri B2B. MIPIM Horizons va deschide prima editie La Cannes – Palais Des Festivals, in iarna acestui an in perioada 1 - 4  decembrie 2008. Scopul acestei reuniuni este de a atrage comunitatile de investitii internationale si de a  prezenta ofertele din Estul Europei, Rusia, Africa, Asia Centrala, Turcia si America Latina .

Plecand de la asemanarea  intre TNI si MIPIM, vom observa ca ambele evenimente si-au ales cele mai reprezentative locatii (Palatul Parlamentului / Palais des Fesivals ), expozantii oferind informatii recente despre ultimele tendinte si proiecte imobiliare.

Practic se va tinde catre constructia unui pod intre interesele investitorilor la nivel local cat si la nivel mondial. Piata imobiliara se dezvolta de la un semestru la altul, si iata ca a venit momentul sa crestem si piata targurilor de profil.

In cadrul primelor 2 editii TNI, ofertele au cuprins cele mai dezvoltate regiuni ale tarii, acoperind atat capitala cat si zonele de deal, munte campie si litoral.

Crescand cu totii de la editie la editie, am observat ca se contureaza din ce in ce mai sigur si interesul tarilor vecine. Pentru companiile ce au ales sa prezinte ofertele imobiliare din Bulgaria, Spania, Grecia, Germania, Turcia, Franta si America, precum si multe alte zone de interes, s-au inregistrat rezultate favorabile de pe urma participarii la TNI.

Mai mult decat atat, cumparatorii au fost deosebit de incantati sa observe diferente de pret la achizitionarea unei locuinte de vacanta in strainatate. Prezenta ofertelor externe in cadrul TNI a avut drept scop temperarea ofertelor interne : raport pret/ locatie.

Cu o luna inainte de inceperea TNI, peste 90 % din spatiul expozitional este vandut ( 3800 mp ), sunt inscrise peste 150 de entitati direct implicate in sectorul imobiliar si financiar - bancar.

In perioada 18-21 septembrie la Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar ( TNI ) aflat la cea de-a VI a editie se deschid cele mai reale provocari pentru oportunitati de investitii.

Reprezentantii MIPIM vor intra in contact direct cu principalele companii imobiliare din Romania. Speram ca intermedierea acestor intalniri sa fie un pas important in stabilirea de noi relatii economice si investitionale.

 

15 septembrie 2008