Targul Imobiliar PROJECT EXPO ramane si anul acesta singurul eveniment de profil care pastreaza constant numarul editiilor si va invita sa va bucurati de oferte speciale si discounturi in cele doua locatii deja traditionale: Sala Palatului - 9-11 martie; Palatul Copiilor - 11-13 mai; Sala Palatului - 13-15 iulie; Sala Palatului - 14-16 septembrie; Palatul Copiilor - 16-18 noiembrie.


23265-project-expo.jpgCa si anul trecut, Targul Imobiliar PROJECT EXPO deschide seria evenimentelor imobiliare ale anului. Si pentru ca aceasta editie, din 9-11 martie de la Sala Palatului, este una speciala pentru noi, intrucat aniversam trei ani de cand am aparut pe piata, va promitem o serie de surprize  si o imagine noua a locatiei de desfasurare. In primul rand veti avea ocazia sa cunoasteti dezvoltatori noi de locuinte, care vor prezenta proiecte abia lansate, dar si sa-i regasiti printre standuri pe partenerii nostri traditionali. Exista insa o diferenta chiar si in cazul acestora. Fiind vorba de o editie aniversara, toti vor avea discounturi pana la de trei ori mai mari decat la editiile anterioare.  

Si cum Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este intotdeauna cu un pas inainte, iar România anului 2020 trebuie să fie verde conform agendei Uniunii Europene, veti gasi standuri cu oferte pentru locuinte ecologice. Iar pentru cei care vor sa fie eco pana la capat, printre expozanti se vor numara si firme care construiesc proprieti in vecinatatea Capitalei, langa padure, sau chiar in zona montana.

O alta noutate va fi prezenta unui stand special in cadrul fiecarei editii, dedicat unui constructor de case mai putin conventionale. Mai exact este vorba de locuinte facute din alte tipuri de materiale decat cele standard, cum sunt cele ecologice sau de locuinte care pot fi incadrate fara nicio indoiala in categoria celor futuriste.

Indiferent ca sunteti in cautarea unui apartament, a unei vile, a unei locuinte eco sau chiar a unui teren, chiar daca aveti toti banii sau intentionati sa accesati un credit ipotecar sau sa apelati la programul Prima Casa, la standurile Targului Imobiliar PROJECT EXPO  veti gasi consultanti dispusi sa va ajute sa gasiti ceea ce va intereseaza.

Nu vom uita de tombola cu premii pentru vizitatori. La fiecare editie din acest an se vor castiga excursii in diverse capitale europene, dar si invitatii la concertele “marca Project Events” si alte premii speciale.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos etc.. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.


1 February 2012