Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv, ce se desfasoara in acest weekend la Palatul Copiilor, aduce in prim plan cele mai bune oferte existente pe piata imobiliara la momentul actual.  Din multitudinea de oferte ce vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment imobiliar de catre cei mai competitivi dezvoltatori putem sa remarcam prezenta celui mai scazut pret existent pe piata la momentul actual – 398 Euro pe metru patrat construit.

In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO “Exclusiv” dezvoltatorul imobiliar CENTAURI GRUP CONSTRUCT va prezenta o oferta greu de refuzat ce consta in punerea in vanzare a unui numar de sase vile finalizate si formate din sufragerie, dining, trei dormitoare, patru bai, terasa, alei, gradina amenajata, loc parcare, cu o suprafata de 165 mp construiti si cu un teren de 240mp, dotate cu toate utilitatile cu numai 398 Euro pe metru patrat construit.

Si pozitionarea acestora este una favorabila, fiind situate in Buftea, iar preturile finale variaza intre 85.000 Euro si 99.000 Euro.

Centauri Grup se ocupă cu construcţia caselor ecologice, ce sunt optimizate pentru a reduce riscul la diferite tipuri de dezastre (cutremure, incendii, inundaţii etc.). Datorită structurii uşoare şi a greutăţii reduse a materialelor utilizate, riscurile în cazul unui cutremur sunt mult mai mici.

Aceasta este doar una dintre ofertele de senzatie pe care vizitatorii le pot gasi la Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv,  ce va avea loc in acest weekend la Palatul Copiilor din Bucuresti. Pentru mai multe detalii, va asteptam sa ne vizitati vineri si sambata intre orele 10-18 sau duminica intre 10-17.

Intregul segment de public interesat de achizitionarea unei locuinte se va putea regasi in calitatea si accesibilitatea propunerilor imobiliare prezentate in exclusivitate pentru vizitatori in cadrul acestui eveniment de referinta.

Vom reveni cu mai multe surprize, dar daca sunteti nerabdatori sa aflati mai multe informatii, puteti accesa oricand www.projectexpo.ro!


 

23 November 2009