Ca si anul trecut, Targul Imobiliar PROJECT EXPO deschide seria evenimentelor imobiliare ale anului. Si pentru ca aceasta editie, din 9-11 martie de la Sala Palatului, este una speciala, intrucat este una care marcheaza trei ani de la aparitia pe piata, va asteapta o serie de surprize  si o imagine noua a locatiei de desfasurare. In primul rand veti avea ocazia sa cunoasteti dezvoltatori noi de locuinte, care vor prezenta proiecte abia lansate, dar si sa-i regasiti printre standuri pe partenerii traditionali. Exista insa o diferenta chiar si in cazul acestora. Fiind vorba de o editie aniversara, toti vor avea discounturi pana la de trei ori mai mari decat la editiile anterioare.


23768-project-expo.jpgMai jos aveti doar cateva exemple de oferte speciale pe care le puteti vedea la Targul Imobiliar Project Expo, in acest week-end, la Sala Palatului. Programul targului este vineri si sambata de la 10,00 la 18,00, iar duminica de la 10,00 la 17,00, iar intrarea este libera.

Doar la Targul Imobiliar Project Expo oricine isi poate cumpara cu 50.000 euro un apartament cu doua camere si un Chevrolet Aveo. Sun Residence 3 este situat in Bragadiru, iar darea in folosinta este programata pentru finalul lunii martie 2012.

O oferta care iese din tipare atat din punctul de vedere al preturilor, cat si al solutiei de construire este cea oferita de Euro Mansarde. 37.900 de euro, cu TVA inclus pentru un studio de tip duplex ce are o suprafata utila de 51 mp. Bineinteles, oferta speciala, cu reducere de 2000 euro, este valabila doar pe perioada de desfasurare a Targului Imobiliar Project Expo. Apartamente complet mobilate si utilate gasiti in ansamblul Cartierul Verde, iar pe perioada Targului Imobiliar Project Expo, o locuinta cu doua camere in acest complex, dupa cum va spuneam complet mobilat si utilat, costa 37.000 euro.

IonisCarm Construct prezinta la standul sau apartamente si vile cu preturi speciale in Buftea si in mai mult cartiere din Bucuresti, printre care 1Mai, Crangasi, Giulesti sau Baneasa, la costuri care pornesc de la 500 euro pe metru patrat.  

Cea mai variata oferta din cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO este cea prezentata de agentia imobiliara Premier Service, care aduce la standul sau nu mai putin de 15 proiecte rezidentiale, precum si alte cateva mii de locuinte in sectorul 4 si sudul judetelor  Ilfov si Calarasi. Bineinteles ca si ofertele speciale sunt la fel de greu de numarat. Astfel incat, o sa va dau doar cateva exemple. Un apartament cu doua camere intr-un bloc cu trei niveluri situat in complexul Studio Plus costa 37.500 euro, TVA si loc de parcare inclus. Ansamblul este unul dintre putinele din tara care pune la dispozitia locatarilor nu doar spatiu de joaca pentru copii sau spatii verzi, ci si un teren de fotbal cu nocturna. Tot Premier Service face o promotie speciala la locuintele din complexul Apollo Residence, care este situat la mai putin de 200 de metri de statia de metrou IMGB. Pe perioada celor trei zile ale evenimentului, apartamentele cu trei camere costa 49.000 euro, TVA si loc de parcare inclus. LA doi pasi, in comuna Berceni, compania promoveaza o vile cu trei dormitoare, gradina amenajata complet, ceea ce presupune inclusiv sistem de irigatii, la un pret de 79.000 euro.

In cadrul Project Expo isi va face debutul pe piata targurilor imobiliare compania Alamco, firma specializata in constructia de cladirilor, in special a caselor pe structura de lemn. Cea mai buna recomandare pentru Alamco este portofoliul acesteia: Gardenia Village din Corbeanca, Ilfov, Le Jardin des Melias din Beaucaire, Franta, La villa du parc din Bourges, Franta, Les Berges du Rhone din Bourg les Valence, Franta, precum si alte zeci de locuinte facute pentru diferite persoane fizice. Proiectul Confort Village”, situat in Corbeanca, Ilfov, este amplasat pe un teren de 1.000 mp pe care s-au construit trei imobile cu un etaj, fiecare avand 4 apartamente dispuse egal parter si etaj. Tot in Corbeanca, vis-a-vis de vis-a-vis de intrarea in Paradisul Verde, se afla complexul Hipodrom Residence, un alt complex nou-nout. O alta “noutate” este Proiect “Amurgului” care este situat in apropiere de Piata Rahova si este compus din 28 de apartamente moderne si spatioase dispuse elegant pe demisol, parter si cele 6 etaje.  

Tot in Ghencea se afla un alt ansamblu nou-nout promovat de Premium Imbiliare. Ghencea 71 este un ansamblu compus din 4 blocuri totalizand 102 apartamente cu 1,2 si 3 camere Pe langa faptul ce preturile sunt foarte atractive, de exemplu garsoniere de la 31.900 euro, apartamente cu 2 camere de la 49.900 euro, apartamente cu 3 camere de la 62.500 euro, comisionul pentru tranzactii este Zero iar locurile de parcare sunt gratuite.

In Magecon Residence,  personalizarea este un “must be”. Zona unde este amplasat proiectul dedicat tinerilor casatoriti  se afla intr-o continua dezvoltare, fiind anuntata aici inclusiv dezvoltarea unui aeroport privat.  Cele 18 apartamente au suprafete cuprinse intre 33 si 68 mp. Personalizarea este de la sine inteleasa si in cazul locuintelor de lux din ansamblul InCity Residences, care este situat in centrul Bucurestiului, la cateva minute de Piata Alba Iulia, Bucuresti Mall si Piata Unirii. Preturile pentru inchiriere pornesc de la 400 Euro/luna, iar pentru vanzare de la 86.000 Euro.

Dar acestea sunt doar cateva dintre ofertele cu care va asteapta o parte dintre cei 43 de expozanti cu care puteti discuta in acest week-end la Targul Imobiliar Project Expo. Nu uitati ca este vorba de o editie aniversara, iar una dintre conditiile de participare a fos acordarea de discounturi semnificative.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos etc. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.


7 March 2012