Ultimul targ imobiliar al anului se va desfasura in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center intr-o formula complet noua, pentru a doua oara in acest an.

Targul Imobiliar National tIMOn - De Craciun, de partea cumparatoruluiPentru prima oara in istoria targurilor imobiliare romanesti, tIMOn va gazdui un stand de experti imobiliari, complet neutru, care isi asuma obligatia de a ajuta fiecare vizitator sa ia decizia potrivita nevoii sale. Expertii imobiliari pot proba faptul ca nu lucreaza pentru nici un proiect rezidential si pentru nici o agentie din cele prezente la targ.

Cumparatorii au nevoie de o parere neutra

In 14 editii de targ am putut observa bulversarea cumparatorilor in fata catorva mii de oferte de locuinte. Nefiind familiarizati cu piata imobiliara, vizitatorii  sunt atrasi de partea de marketing a unui ansamblu residential, riscand sa piarda din vedere ce au nevoie cu adevarat si mai ales care le sunt posibilitatile financiare. E normal ca, in cadrul unui targ imobiliar sa fii atras ori de cel mai frumos stand ori de cel mai mic prêt, dar criteriile de achizitie a unei locuinte sunt mult mai multe si riscul sa nu le poti vedea pe toate, obiectiv, este foarte mare. “(Vlad Vlasceanu, organizator tIMOn)

Am raspuns la cererea organizatorilor tIMOn pentru ca sunt de acord cu ideea unei anume neutralitati , care sa-l ajute pe cumparator sa se orienteze intre cateva zeci de mii de oferte , dar si pentru ca am crezut dintotdeauna in acest targ, in profesionalismul si  in nonconformismul sau.” (Valentin Ionescu, consultant Everest Management Group).

Organizatorii nu vor face concurenta dezvoltatorilor

Prin aceasta campanie, tIMOn si-a propus sa fie de partea utilizatorului final, insa fara a face concurenta dezvoltatorilor si fara a defavoriza vreunul dintre expozanti. Ne este usor sa facem asta, pentru ca expozanti neseriosi nu avem in cadrul targului; criteriile pe care se vor baza expertii vor tine exclusiv de nevoile, dorintele si posibilitatile cumparatorilor.” (Vlad Vlasceanu)

 

 

 

11 November 2009