Ultimul târg imobiliar al anului 2014 are loc în acest sfârșit de săptămână, în centrul Capitalei. Project Expo reunește cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, concepute cu ocazia zilei Black Friday. Vizitatorii vor regăsi prețuri speciale atât pentru garsoniere și apartamente din blocuri vechi sau noi, dar și pentru case individuale și vile din zone centrale. 

35808-discount.jpgVineri și-a deschis porțile ultimul târg imobiliar al anului. Project Expo se va desfășura în perioada 21-23 noiembrie, în Piața George Enescu, din Capitală. Intrarea este liberă, iar vizitatorii pot studia cele mai bune oferte imobiliare vineri și sâmbătă în intervalul orar 10:00-19:00, iar duminică între 10:00 și 16:00.

„Vă așteptăm la ultimul eveniment imobiliar al anului, pentru a face împreună bilanțul pieței imobiliare din ultimele 12 luni. Un an cu suișuri și coborâșuri, dar care a adus vânzări în creștere pentru majoritatea dezvoltatorilor și, nu în ultimul rând, mărirea prețurilor la anumite tipuri de locuințe. Și-au anunțat prezența câteva agenții imobiliare, dar și dezvoltatori și constructori de ansambluri rezidențiale, precum și bănci sau brokeri de credite”, declară organizatorii târgului imobiliar Project Expo.

Cei peste 40 expozanți au pregătit prețuri speciale pentru miile de proprietăți pe care le au în portofoliu. Întrucât acesta este week-end-ul reducerilor, vizitatorii interesați de o locuință pot face economii importante, indiferent de tipul de locuință. Dezvoltatorii au conceput oferte unice atât pentru garsoniere și apartamente din blocuri vechi și noi, dar și pentru case individuale și vile din zone centrale.  

Surpriza acestei ediții: căsuțele mobile, cu prețuri începând de la 20.000 euro

Organizatorii spun că cea mai mare atenție o atrag căsuțele mobile, care pot fi transformate cu ușurință atât în casă de vacanță, cât și în cămin permanent, întrucât gama variată de dimensiuni permite acest lucru. Cele mai mici case pot fi transportate în întregime pe un trailer, în timp ce casele mai mari se montează direct la beneficiar.

„Căsuțele sunt construite din panouri, executate din material fibrolemnos, plastic, tablă, materiale izolante, etc. Bineînțeles că pot fi racordate la toate utilitățile. Instalația sanitară se poate cupla la un robinet, iar pentru electricitate este suficientă o sursă de curent cu împământare și cablu flexibil sau un generator electric de 220 V / 20 Ah”, detaliază expozanții.

  • Casele mobile pot avea un nivel sau două, iar dimensiunile lor încep  de la 2,50 X 6,25 metri și ajung până la 4,74 X 10,6 metri
  • Întrucât căsuțele sunt montate pe roți, nu este necesară autorizația de construire
  • Casele pot fi livrate mobilate sau nemobilate, iar prețurile pleacă de la 20.000 euro

„În urmă cu un an, cea mai ieftină garsonieră dintr-un ansamblu rezidențial nou-construit costa 16.500 euro, iar în prezent o proprietate similară are un preț de 19.000 euro. De ce prețurile locuințelor au crescut cu până la 20%? De ce, în anul 2014, unii dezvoltatori aproape și-au dublat vânzările? Sunt întrebări la care vă invităm să aflați răspunsurile în cadrul târgului imobiliar Project Expo”, evidențiează organizatorii acestui eveniment.

ARTICOLE RECOMANDATE:

21 noiembrie 2014