Într-o perioadă în care piaţa construcţiilor nu este tocmai la cele mai înalte cote, o oportunitate neaşteptată s-a anunţat: târg de locuri de muncă destinat exclusiv pieţei construcţiilor. Astfel, sute de locuri de muncă sunt oferite de companii cu renume şi sunt valabile atât pentru ţară, cât şi pentru străinătate. Târgul se va ţine pe durata unei singure zile, săptămâna aceasta.

24013-construction-workers2.jpgTârgul de locuri de muncă pentru domeniul construcţiilor se va ţine marţi, 27 martie, la Palatul Copiilor. Viitorii angajaţi vor putea semna contracte de muncă atât pentru lucrări în ţară cât şi în străinătate, la firme precum Hidroconstrucţia, Romstrade, FC Costruct-Edil, Arabesque, Rotary Construcţii sau Construcţii Erbaşu.

Târgul oferă peste 500 de locuri de muncă

Cele peste 500 de locuri de muncă acoperă aproape toate specializările. Angajatorii caută de la zugravi, fierar-betonişti sau dulgheri până la manageri de proiect, ingineri şi şefi de şantier. Evenimentul se va desfăşura datorită atragerii de fonduri europene. Astfel, târgul este organizat în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată" pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcţii, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni".

CITEȘTE ȘI Piaţa construcţiilor continuă să crească lent, dar sigur

 

26 March 2012