Unii dezvoltatori profită de orice ocazie pentru a-şi vinde locuinţele. Un exemplu sunt cei câţiva expozanţi care au participat la sfârşitul săptămânii trecute la un târg imobiliar organizat în cadrul unei expoziţii adresate celor din industria HORECA - hoteluri, restaurante, firme de catering.

14613-148999-targ.jpgCele câteva oferte de locuinţe includ cartierul Militari Residence. Preţurile în acest ansamblu varază între 31.500 euro pentru apartamentele cu o cameră, 47.700 euro pentru două camere şi 59.499 euro pentru trei camere. De asemenea, la târg au fost promovate case pe structură metalică concepute şi abricate în SUA. Aceste case poartă denumirea ACT - American Construction Technologies şi au fost atent analizate de vizitatori. "Sistemul pe structură de oţel este tentant pentru că oferă un timp foarte mic de construcţie, ele pot fi gata în numai câteva săptămâni, dat fiind faptul că sunt prefabricate. Dar nu ştiu încă dacă să am încredere în acest sistem sau nu, este prea recent pe piaţa românească. Mă mai documentez şi apoi iau o decizie de cumpărare. ", spune Victor Oprea, unul dintre vizitatori. "Putine oferte. Ma asteptam la mai mult. Ce cautati? Un apartament cu doua camere noi, in Bucuresti. La ce pret? Pana in 60.000 euro" declara Victor Cretu, un alt vizitator. Pentru cei care caută să fugă de oraş, la târg s-au găsit oferte pentru case în afara Bucureştiului, pe Şoseaua Alexandriei, în cartierul Atlantic.

Oferte pentru HORECA

Târgul desfăşurat în weekendul trecut la Romexpo a ţintit însă în principal hotelurile şi restaurantele. Mai mulţi expozanţi au avut standuri cu soluţii complete pentru acest segment, iar specialiştii din domeniu au ştiut că este util să viziteze târgul. "Întotdeauna este bines să vii la târguri, unde sunt prezenţi mai mulţi ofertanţi. Atunci găseşti cele mai bune oferte pentru că este concurenţă puternică şi asta se simte. Iar pentru cei ca mine, care trebuie să mobilize şi utilize o pensiune întreagă, se exemplu, orice discount este bine venit.", declară Letiţia Varga, proprietara unei pensiuni din Maramureş venită la târg special pentru aceste oferte. Târgul imobiliar de la Romexpo a reunit şi reprezentanţi ai instituţiilor de finanţare pentru toţi cei care au nevoie de consultanţă în acest domeniu şi s-a încheiat duminică, 24 octombrie.


Sursa

27 October 2010