Sudrezidential.ro lanseaza doua mari proiecte imobiliare a caror constructie a demarat deja in Zona De Sud a Capitalei: Metropolitan Residence si Apollo Residence.


23673-7.jpgDezvoltatorii proiectelor imobiliare Metropolitan Residence si Apollo Residence  au definitivat deja planurile de investitii  si au hotarat inceperea unor noi proiecte imobiliare in Zona de Sud a capitalei, a caror investitie insumata se ridica la peste 18 milioane de euro.

Investitia imobiliara are ca scop construirea a doua mari ansambluri imobiliare, Metropolitan Residence Berceni  si Apollo Residence Berceni care vor genera in total un numar de 500 unitati locative, spatii de birouri si magazine, in imediata apropiere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB.), cu acces usor din sos Berceni.

Decizia de a investii in aceasta zona vine in urma unor studii de piata intocmite de SudRezidential.ro care arata ca zona se afla intr-o continua dezvoltare urbana, iar apropierea fata de o statie de metrou, infrastructura completa, accesul rapid catre mijloacele de transport in comun precum si apropierea fata de marile centre si galerii comerciale sunt criterii obligatorii cerute si cautate de clientul final aflat in cautarea unei locuinte.

In cadrul acestor ansambluri se vor regasii garsoniere si apartamente cu 2,3 si 4 camere spatioase, echilibrate in compartimentare, excelent finisate, deservite de balcoane mari gen terasa oferite spre vanzare la preturi extrem de decente de catre cele doua mari ansambluri rezidentiale.

SudRezidential.ro isi defineste astfel statutul  de Promotor Imobiliar al Zonei De Sud si o data cu lansarea celor doua proiecte rezidentiale  anunta deschiderea in luna mai 2012 a unui nou birou de vanzari in zona mai sus mentionata, dedicat tuturor ansamblurilor imobiliare aflate in patrimoniu.

SudRezidential.ro – vanzari apartamente noi direct de la dezvoltator 0 % comision, proiect sustinut si promovat de Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari Din Romania - Urbanis.

Catalin Grigore
General Manager SudRezidential.ro


29 February 2012