Compania internaţională STIRIXIS şi-a extins operaţiunile şi a deschis biroul din Bucureşti, cu scopul declarat de a contribui la evoluţia industriilor locale de retail şi HoReCa.

17217-173525-extindere.jpgSTIRIXIS şi-a început activitatea în urmă cu 15 ani, iar în prezent operează birouri în Atena şi Bucureşti, susţinând investiţii în dezvoltarea de proiecte pentru întreagă zonă a Europei de sud-est.

Consultanţa este oferită investitorilor pe parcursul tuturor etapelor unui proiect: de la studii privind cea mai bună utilizare a unei locaţii, analize de piaţă şi financiară, până la crearea conceptului, managementul de proiect şi consiliere pentru susţinerea profitului pe termen lung.

„Credem că anul acesta este momentul oportun să intrăm pe piaţă din România, având în vedere realităţile şi potenţialul local. Investitorii români au înţeles că este necesară o privire de ansamblu, din punct de vedere strategic, financiar, creativ şi funcţional, pentru a crea proiecte sustenabile pe termen lung, generatoare de profit şi aliniate la parametrii menţionaţi", a declarat Alexander Athanassoulas (foto), CEO STIRIXIS.


Sursa

23 March 2011