Omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul reţelei de centre comerciale Iulius Mall, a mai semnat un contract de închiriere pentru proiectul Palas pe care îl construieşte în Iaşi, retailerul de îmbrăcăminte Stefanel urmând să preia un spaţiu de 150 mp în centrul comercial a cărui deschidere este programată pentru finalul acestui an.

18913-stefanel-bi.jpgPalas Iaşi va face parte dintr-un proiect mixt, care mai cuprinde şi hoteluri, clădiri de birouri şi apartamente, investiţia totală fiind estimată la 260 mil. euro. Printre viitorii chiriaşi ai mallului din Palas, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.800 mp, se mai numără Auchan, H&M şi Tommy Hilfiger. Palas Mall va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.800 mp şi va cuprinde 118 magazine, food court cu 1.000 locuri, cinema multiplex, cafenele, restaurante cu specific internaţional, department stores, zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi de entertainment.

Stefanel va deschide un magazin în cadrul mallului lui Dascălu după ce anul acesta a mai deschis o unitate şi în Cotroceni Park, dar a decis să închidă magazinul de pe Calea Victoriei, primul deschis în România în 1991, după ce contractul de închiriere a spaţiului a expirat după 20 de ani.

Cu unsprezece magazine în prezent, Stefanel are vânzări anuale în jurul a 5,5 milioane de euro în România.


Sursa

3 June 2011