Proprietarii mallului Cotroceni Park din Bucureşti au mai atras pe lista de chiriaşi patru retaileri de fashion, care au închiriat spaţii de 750 de metri pătraţi, respectiv 1% din suprafaţa închiriabilă a centrului comercial deţinut de compania israeliană AFI Europe.

17824-cotroceni-park-2.jpgBrandurile noi sunt Damat din Turcia, care a deschis deja un magazin de 170 mp în mall, retailerul Guess, care va deschide în mai un magazin de 180 mp, în timp ce în luna iunie urmează a fi deschise alte două magazine noi, operate sub brandurile Stefanel (130 mp) şi U.S. Polo (270 mp), au anunţat reprezentanţii mallului.

Stefanel va deschide în cadrul mallului după ce a decis închiderea magazinului de pe Calea Victoriei, primul deschis în România în 1991, după ce contractul de închiriere a spaţiului a expirat după 20 de ani. Cei mai mari chiriaşi ai Cotroceni Park sunt în momentul de faţă hipermarketul Real, cinematograful Cinema City şi retaileri de îmbrăcăminte precum Inditex, H&M sau C&A. Proiectul a implicat o investiţie de 300 de milioane de euro şi a fost finalizat în toamna anului 2009.


Sursa

28 April 2011