Mel Gibson, Alicia Keys, Jesse James, Jane Fonda,şi Andy Roddick au tăiat milioane bune de dolari din preţurile iniţiale ale caselor pe care le-au scos la vânzare, sperând că în acest fel vor găsi mai repede cumpărători.

15350-7-tidal-creek-8.jpgCea mai mare reducere a fost făcută de Jane Fonda. Potrivit www.luxist.com, actriţa a tăiat nu mai puţin de 2,6 milioane de dolari din preţul apartamentului său din zona Poncey-Highland din Atlanta, care este format, de fapt, din patru unităţi, care alcătuiesc un duplex uriaş. Astfel, proprietatea care a fost listată initial la 4,5 milioane de dolari costă acum doar 1,9 milioane de dolari.

Fostul soţ al actriţei Sandra Bullock, Jesse James, a redus şi el preţul proprietăţii sale din Sunset Beach, California cu două milioane de dolari. Astfel, dacă în luna mai a acestui an casa de pe plajă, care are două etaje, costa 6,75 milioane de dolari, acum aceasta poate fi cumpărată cu 4,75 milioane de dolari. James a achiziţionat locuinţa care are patru dormitoare în 2003.

Mel Gibson a făcut o reducere de 1,25 de milioane de dolari pentru proprietatea sa din Malibu. Lavender Hill Farm, care include livezi, grădini organice, dar şi un teren de tenis, o piscină şi trei case de oaspeţi, costă acum 12,75 milioane de dolari. Casa principală, care are şase dormitoare, are suprafaţa de peste 500 mp.

Alicia Keys a scăzut, la rândul său, preţul locuinţei pe care o deţine în New York, de la 3,85 la 2,995 milioane de dolari. Astfel, cântăreaţa care a anunţat că este însărcinată şi se va căsători cu iubitul ei, Swiss Beatz, va pierde circa un milion de dolari dacă va vinde la acest preţ casa cu şase dormitoare şi piscină, pe care a cumpărat-o în 2005 cu 3,995 milioane de dolari.

Ceva mai cumpătat este jucătorul de tenis Andy Roddick, care a ieftinit proprietatea din Lake Austin cu doar 150.000 de dolari, casa cu patru dormitoare fiind acum listată la preţul de 3,6 milioane de dolari. Roddick a cumpărat imobilul, care a fost construit în 1998, în 2003 cu 2,15 milioane de dolari.


29 November 2010