St James's Hotel and Club din Londra a fost scos la vânzare.

Potrivit www.luxist.com, care citează London Times, hotelul londonez de elită a fost listat cu preţul de 60 de milioane de lire sterline de către familiile Landesberg şi Rosenberg, investitori imobiliari care au deţinut această proprietate în ultimii cinci ani.

Cele două familii au cumpărat St James's Hotel and Club cu 20 de milioane de lire sterline, dar au cheltuit alte milioane cu renovarea clădirii.

Însă rezultatul a meritat fiecare bănuţ, căci hotelul respectiv este foarte elegant şi include un restaurant pe măsură - Seven Park Place. În present, St James's Hotel and Club face parte din grupul de hoteluri Althoff.

Toate camerele au tapet realizat manual din mătase, mobilă cu lac negru şi candelabre din sticlă de Murano lucrate manual. Potrivit publicaţiei The Times, există posibilitatea ca hotelul să fie cumpărat de Britannia Hospitality, care a achiziţionat recent hotelul Stafford situat în apropiere, pentru a crea o singură proprietate.

St. James Club s-a deschis în 1980, iar printer membrii săi se numără Michael Caine, Liza Minnelli, Lord Attenborough şi Dudley Moore.


18 May 2010