Retailerul de imbarcaminte Sprider Stores a deschis la Arad primul magazin de tip outlet din Romania si al doilea din regiune, pe o suprafata de 1.000 metri patrati, in centrul comercial Armonia, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Mediafax.

13714-92749_articol.jpgSprider Stores mai detine un magazin de acest tip in Germania.


Outlet-ul Sprider Stores din Arad a fost deschis in urma renovarii spatiului pe care retailerul il detinea deja in cadrul centrului comercial. In unitate vor fi comercializate haine din colectiile sezoanelor trecute.

Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa in City Mall, si opereaza in prezent circa 20.000 metri patrati de spatii comerciale in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures.

Potrivit datelor companiai, Sprider Stores a investit pana in prezent peste 15 milioane de euro in amenajarea unitatilor din Romania.

Grupul Sprider Stores a fost infiintat in 1971 si opereaza 115 magazine in Grecia, Romania, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei.

Sursa

24 September 2010