Compania portugheză Sonae Sierra a încheiat un contract de servicii de închiriere cu centrul comercial Sun Plaza, aflat în portofoliul austriecilor de la Sparkassen Immobilien, ridicându-şi astfel portofoliul administrat pentru terţi la 118.000 mp.

18405-vitor_nogueira_4b6c478ad5.jpgSun Plaza, unul dintre cele mai mari mall-uri din România, a fost deschis în februarie 2010 şi are o suprafaţă închiriabilă de 81.000 mp, împărţiţi la 135 de magazine.

În prezent, în România, Sonae Sierra închiriază o suprafaţă totală de peste 189.000 m2, dintre care 118.000 m2 pentru centre comerciale deţinute de către terţi.

„Pe lângă Adora Mall (din Craiova n.red.) şi River Plaza Mall (din Râmnicu-Vâlcea n. red.), ambele în portofoliul Sonae Sierra, suntem activi în furnizarea de servicii pentru terţi folosindu-ne de cunoştinţele şi experienţa noastră pe o piaţă cu o dezvoltare rapidă precum România", a declarat Vitor Nogueira, Sonae Sierra Managing Director of Property Management pentru România, Grecia şi Italia.

Compania oferă şi servicii de property management, printre centrele comerciale administrate de portughezi numărându-se Grand Arena din Berceni, galeria comercială a Carrefour Militari şi River Plaza Mall.

Sonae Sierra deţine 49 de centre comerciale la nivel internaţional şi adminitrează o suprafaţă totală de închiriat de peste două milioane de metri pătraţi.


Sursa

19 May 2011