Cum poţi beneficia de toate avantajele oraşului, fără să trebuiască să înghiţi norii de praf şi să suporţi continua poluare fonică? Cum poţi oare să locuieşti aproape de toate acele centre comerciale, locuri de divertisment, şcoli şi grădiniţe, de care ai în fiecare zi nevoie, dar în acelaşi timp să fii înconjurat de spaţii verzi, iar noaptea să nu fii deranjat de şoferii care îşi ambalează motoarele chiar prin faţa ferestrei tale?

Este clar, ai nevoie de “mai mult verde” în viaţa ta !

La această cerinţă îţi răspund dezvoltatorii imobiliari Integral Technic şi Impact Developer & Contractor ce sunt dispuşi să-ţi prezinte în perioada 13-16 mai la Palatul Parlamentului, în cadrul Targului Naţional Imobiliar (TNI) două ansambluri rezidenţiale situate atât de aproape de capitală şi totuşi departe de nebunia ei!

Complexul Băneasa Happy House, dezvoltat de Integral Technic  se bucură de o poziţionare excelentă: în centrul selectei zone rezidenţiale Băneasa. Este ferit de trafic, de poluare şi îţi permite acces rapid la toate punctele de interes din zonă: Jollie Ville Mall, Băneasa Shopping Center (IKEA, Carrefour, Metro etc.), Băneasa Technology Park, Pădurea Băneasa şi Pădurea Tunari.

Proiectul Băneasa Happy House se întinde pe o suprafaţă de 3.725 de metri pătraţi, dintre care 62% sunt spaţii verzi şi alei. Ansamblul conţine 52 de apartamente spaţioase şi bine compartimentate, situate în 2 imobile cu regim de înălţime redus.

Preţurile pornesc de la 623 EURO/mp, având posibilitate de plată în rate pe o perioadă între 3 şi 7 ani.

Greenfield este ansamblul rezidenţial dezvoltat de Impact Developer & Contractor unde te poţi bucura de natură şi de viaţă alături de familia ta, alături de cei pe care îi iubeşti şi cărora le oferi un mediu sănătos, un mediu care favorizeaza o evoluţie pozitivă.

Complexul este situat în zona de nord a capitalei, în pădurea Băneasa,aproape de Grădina Zoologică, având acces facil către Carrefour Feeria, Aeroport Băneasa,  DN 1 şi Aeroport Otopeni.

Ansamblul rezidenţial Greenfield are până în present 5 cartiere construite: Blue, Onix, Quartz, Rubin şi Topaz având în total 65 de blocuri cu regim de înălţime scăzut şi 34 de case. Apartamentele pornesc de la 70.000 EURO, existând şi posibilitatea de închiriere pe o perioadă determinată de timp, chiria lunară fiind scăzută apoi din preţul total al locuinţei.

Ediţia de primăvară a Târgului Naţional Imobiliar poate fi vizitată în perioada  13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

Organizatori: BDOBC Business Center şi Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC)Partener Oficial : IMOPEDIA.RO.
Parteneri: RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Naţionala a Agenţiilor Imobiliare (UNAI), MediaCity,  BCR şi Verida Credit.

 

19 March 2010