Organizatorii Târgului Imobiliar Naţional tIMOn au găsit soluţia pentru a vinde locuinţele ce stau prăfuite de ceva timp pe rafturile dezvoltatorilor şi anume organizarea concomitent şi în aceeaşi locaţie a unui târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

sursa:capital.roAstfel, bucureştenii care vor ieşi în week-end-ul 18-21 martie în Piaţa Constituţiei cu scopul de a-şi cumpăra o pereche de ghete vor fi asaltaţi de pliantele dezvoltatorilor care le vor oferi la reduceri şi un apartament cu două camere.

Separat de târgul tIMOn, dar tot în Piaţa Constituţiei, va avea loc o expoziţie de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Ne-am dorit foarte tare ca bucureştenii să nu mai recepteze «goana dupa case» ca pe un calvar, ci să le transformăm, de această dată, căutarea într-o zi de relaxare, în aer liber. De aceea, ne-am străduit să aducem în aceeaşi locaţie, locurile preferate de bucureşteni într-un week-end de relaxare: îmbracăminte şi încălţăminte cu vânzare, spaţiu verde, cafenea şi lounge, fiecare din aceste acţiuni venind să sprijine şi să dea amploare Târgului Naţional Imobiliar", a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul târgului.

Organizatorii tIMOn au semnat un parteneriat cu Morevents care se va ocupa de coordonarea expoziţiei de haine şi pantofi.



Sursa

15 March 2010